ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών

Newsroom L&O 24-06-2019 15:42
Συνάντηση Όλγας Κεφαλογιάννη με Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών
«Μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε το μεγάλο πρόβλημα του κατακερματισμού της θεσμικής εκπροσώπησης των στρατιωτικών που επεδίωξε με νομοθετικές παρεμβάσεις η απερχόμενη κυβέρνηση»

Η υποψήφια Βουλευτής στην Α' Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Όλγα Κεφαλογιάννη, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με τον φορέα θεσμικής εκπροσώπησης των εν ενεργεία στρατιωτικών ΠΟΜΕΝΣ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών).

Όπως τονίζεται σε ανακοίνωση της κ. Κεφαλογιάννη, «στο πλαίσιο του διαλόγου που αναπτύχθηκε, εκτέθηκαν αναλυτικά όλα τα ζητήματα που απασχολούν τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. Μεταξύ άλλων, αναδείχθηκε το μεγάλο πρόβλημα του κατακερματισμού της θεσμικής εκπροσώπησης των στρατιωτικών που επεδίωξε με νομοθετικές παρεμβάσεις η απερχόμενη κυβέρνηση».

«Η κ. Όλγα Κεφαλογιάννη εξέφρασε τη στήριξή της στον αγώνα των εκπροσώπων της ΠΟΜΕΝΣ να διατηρηθεί ενιαία και αδιάσπαστη η θεσμική εκπροσώπηση των στρατιωτικών, αλλά και γενικότερα στην αποστολή και το έργο των Ενόπλων Δυνάμεων», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo