«Κόντρα» Κικίλια-ΥΠΕΘΑ για μία επίσκεψη στα στρατιωτικά νοσοκομεία που …δεν έγινε

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 23-06-2019 18:11
«Κόντρα» Κικίλια-ΥΠΕΘΑ για μία επίσκεψη στα στρατιωτικά νοσοκομεία που …δεν έγινε
Ο αρμόδιος Τομεάρχης Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας έκανε και σχετικό tweet.

Την άδεια για να επισκεφθεί τα στρατιωτικά νοσοκομεία είχε ζητήσει για την εβδομάδα που μας πέρασε ο αρμόδιος Τομεάρχης Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Κικίλιας, η οποία όμως δεν του δόθηκε από το γραφείο του υπουργού Εθνικής Αμύνης Ευάγγελου Αποστολάκη, προς το οποίο είχε απευθυνθεί.

Το γεγονός αυτό αποκάλυψε σήμερα το πρωί γνωστή ιστοσελίδα του αμυντικού χώρου (www.militaire.gr), πράγμα που προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Β. Κικίλια, ο οποίος έγραψε στο tweet του: «Δεν περίμενα τις εκλογές για να επισκεφθώ τα στρατιωτικά νοσοκομεία. Περίμενα όμως μεγαλύτερη σοβαρότητα και υπευθυνότητα από την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας».

Στο δημοσίευμα της ιστοσελίδος σημειωνόταν ότι η άδεια δεν δόθηκε, γιατί θεωρήθηκε ότι η επίσκεψη αυτή ήταν «προεκλογικού χαρακτήρος», γι’ αυτό και η προαναφερθείσα απάντηση με το tweet του Β. Κικίλια.

Θεωρητικώς η επίσκεψη είναι σε προεκλογική περίοδο, αν και πραγματικώς ο Τομεάρχης Εθνικής Αμύνης της Νέας Δημοκρατίας λόγω της ιδιότητός του ως ιατρού ορθοπεδικού έχει αρκετές φορές επισκεφθεί τα στρατιωτικά νοσοκομεία, σε ένα από τα οποία – το 251 ΓΝΑ της Πολεμικής Αεροπορίας – εκπαιδεύτηκε και ο ίδιος για περίπου ένα χρόνο.

Στην πραγματικότητα όμως θυμόμαστε τον ΥΕΘΑ Ε. Αποστολάκη, τις παραμονές των προηγούμενων ευρωεκλογών, περιφερειακών και δημοτικών, προ ενός μηνός χοντρικώς, πάλι σε προεκλογική περίοδο, να επισκέπτεται περιοχές «κρίσιμες» για το κυβερνών κόμμα, όπως η Κοζάνη, τα Χανιά, το Ρέθυμνο κλπ και να «χαρίζει» στρατόπεδα στους τοπικούς δήμους.

Ασφαλώς… «συμπτωματικώς»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo