• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σύλληψη τριών μελών συμμορίας με «ειδίκευση» στις κλοπές οχημάτων και επιχειρήσεων

Newsroom L&O 21-06-2019 13:32
Σύλληψη τριών μελών συμμορίας με «ειδίκευση» στις κλοπές οχημάτων και επιχειρήσεων
Από τον Μάρτιο του 2019 ενώθηκαν σε συμμορία και με διαφορετική σύνθεση μεταξύ τους, διέπρατταν στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων, οικιών και επιχειρήσεων

Στη σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 27 και 22 ετών και μίας γυναίκας 22 ετών, με την κατηγορία των κλοπών σε περιοχές των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, οδήγησαν οι έρευνες των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ομάδας ΔΙΑΣ, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σερρών.

Στη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους για συμμορία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, περιλαμβάνονται ακόμη τέσσερις συνεργοί τους και συγκεκριμένα ένας εικοσάχρονος, μία εικοσιεννιάχρονη και δύο ανήλικοι, όλοι τους ημεδαποί.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, από τον Μάρτιο του 2019 ενώθηκαν σε συμμορία και με διαφορετική σύνθεση μεταξύ τους, διέπρατταν στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών και της Θεσσαλονίκης, κλοπές και διαρρήξεις οχημάτων, οικιών και επιχειρήσεων, με σκοπό το παράνομο οικονομικό όφελος.

Το τελευταίο τρίμηνο διέπραξαν σε περιοχές των Σερρών και της Θεσσαλονίκης 14 κλοπές οχημάτων (13 αυτοκινήτων και μίας μοτοσικλέτας), πέντε διαρρήξεις – κλοπές επιχειρήσεων και οικίας και δύο διαρρήξεις οχημάτων. Επίσης, αφαίρεσαν εργαλεία, κοσμήματα και μεταλλικά αντικείμενα, συνολικής αξίας 9.700 ευρώ περίπου, σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων. Από τους αστυνομικούς εντοπίσθηκαν 11 από τα παραπάνω κλεμμένα οχήματα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους σε παρόμοια αδικήματα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo