• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αποκλειστικό! - Συνελήφθη στο Κορωπί ο καταζητούμενος Γιάννης Πλατρίτης - Σε βάρος του εκκρεμούσαν 48 καταδικαστικές αποφάσεις

Newsroom L&O 20-06-2019 20:05
Αποκλειστικό! - Συνελήφθη στο Κορωπί ο καταζητούμενος Γιάννης Πλατρίτης - Σε βάρος του εκκρεμούσαν 48 καταδικαστικές αποφάσεις
Ο Πλατρίτης ή George Andrieu John , πουλούσε πολυτελή σκάφη, μοτοσυκλέτες, προϊόντα και πανακριβα αυτοκίνητα, καταφέρνοντας να αποσπά χιλιάδες ευρώ ως προκαταβολή και στην συνέχεια εξαφανιζόταν!

Στα χέρια των αρχών έπεσε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Lowandorder.gr, ο νούμερο 2 καταζητούμενος για την αστυνομία, Γιάννης Πλατρίτης, που αναζητούνταν τα τελευταία 13 χρόνια.

Ο Πλατρίτης, 41 ετών σήμερα, εντοπίστηκε σε σπίτι στο Κορωπί το πρωί της Πέμπτης και μαζί του συνελήφθη και η σύντροφός του, με την κατηγορία της υπόθαλψης. Σε βάρος του εκκρεμούσαν 48 καταδικαστικές αποφάσεις για απάτες από τα δικαστήρια της Αθήνας, των Ιωαννίνων και της Θεσσαλονίκης.

Ο Πλατρίτης ή George Andrieu John , πουλούσε πολυτελή σκάφη, μοτοσυκλέτες, προϊόντα και πανακριβα αυτοκίνητα, καταφέρνοντας να αποσπά χιλιάδες ευρώ ως προκαταβολή και στην συνέχεια εξαφανιζόταν! Μάλιστα, διατηρούσε γραφεία και στο Κολωνάκι.

Σε κάποια από τα  θύματα εμφανιζόταν ως λογιστής γνωστού εφοπλιστή, ανιψιός ιδιοκτήτη αεροπορικής εταιρείας και ενοικίαζε σκάφη αναψυχής, ακριβά αυτοκίνητα, στέλνοντας πλαστά εμβάσματα από τη Lloyds. Σε άλλους εμφανιζόταν ως  συνεργάτης του ΟΔΔΥ, ο οποίος τους έβρισκε πολυτελή οχήματα σε πολύ χαμηλές τιμές, καθιστώντας τους ως δήθεν μοναδικούς πλειοδότες για οχήματα που, όμως, δεν υπήρχαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo