Φόνος στου Γουδή - Αποκλειστικά στο L&O η κατάθεση σοκ της μητροκτόνου: «Με παρακαλούσε να πεθάνει»

Newsroom 20-06-2019 09:24
Φόνος στου Γουδή - Αποκλειστικά στο L&O η κατάθεση σοκ της μητροκτόνου: «Με παρακαλούσε να πεθάνει»
«Ήταν θέμα χρόνου να πεθάνει και θα πέθαινε βασανισμένη. Γι’ αυτό της έβαλα σελοτέιπ, αυτό το φαρδύ, στο στόμα και στη μύτη και έσβησε ήσυχα σε πέντε λεπτά. Της έκλεινα τα μάτια στην αρχή και εκείνη τα άνοιγε και με κοιτούσε...», είπε μεταξύ άλλων στους αστυνομικούς.

Με σοκαριστική ψυχραιμία και απόλυτη ακρίβεια των κινήσεων της, η μητροκτόνος Ζ.Μ που σκότωσε την μητέρα της και την πέταξε σε πεζοδρόμιο στου Γουδή, περιέγραψε στους αστυνομικούς όλες τις λεπτομέρειες της αποτρόπαιας πράξης της. Το lawandorder.gr παρουσιάζει όλη την κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς της ασφάλειας Αττικής.

Η γυναίκα που έχει ήδη οδηγηθείς στις φυλακές και είναι η ίδια μητέρα δυο παιδιών, περιγράφει στιγμές της καθημερινότητάς της με την άτυχη ηλικιωμένη. Όπως αναφέρει συγκεκριμένα:

«Συνέχεια ξέχναγε και με κατηγορούσε ότι της έπαιρνα τα πράγματα και ότι δεν την άφηνα να βγαίνει από το σπίτι. Όταν γινόταν καλύτερα μου έλεγε πόσο με αγαπούσε και της έλεγα κι εγώ πόσο την αγαπούσα. Τη φρόντιζα και συνέχεια με έπαιρναν τηλέφωνο από την Αστυνομία και πήγαινα και την έπαιρνα. Όλη την ώρα αυτό γινόταν. Πριν δύο βδομάδες πήγε στο «Γεννηματά» για να χειρουργηθεί επειδή είχε πέσει από ένα παγκάκι».

Η μητροκτόνος υποστήριξε ουσιαστικά πως η μητέρα της ήθελε να τη σκοτώσει, καθώς όπως είπε:

«Τον τελευταίο καιρό με παρακαλούσε να πεθάνει. Συνέχεια μου έλεγε ότι ήθελε να συναντήσει τους γονείς της και τον άντρα της που είχαν πεθάνει. Ήταν 97 χρονών. Δεν είχε άλλη ζωή και βασανιζόταν. Συνέχεια έκλαιγα που την έβλεπα έτσι. Σήμερα το πρωί, κατά τις οχτώ παρά τέταρτο, τη βρήκα κατουρημένη στο κρεβάτι της. Ήταν σε κακά χάλια. Τότε κατάλαβα ότι είχε τελειώσει η ζωή της, δεν μπορούσε να ζήσει άλλο έτσι. Ήταν θέμα χρόνου να πεθάνει και θα πέθαινε βασανισμένη. Γι’ αυτό της έβαλα σελοτέιπ, αυτό το φαρδύ, στο στόμα και στη μύτη και έσβησε ήσυχα σε πέντε λεπτά. Της έκλεινα τα μάτια στην αρχή και εκείνη τα άνοιγε και με κοιτούσε, ώσπου τα κράτησε κλειστά και «έφυγε».

Όπως σημείωσε η μητροκτόνος, δεν μπορούσε να βλέπει νεκρή τη μάνα της στο σπίτι και για αυτό, αναφέρει, «την έβγαλα από το σπίτι. Τη σκέπασα προηγουμένως με ένα χειμωνιάτικο μάλλινο κιλίμι δικό της. Δεν μπορώ να σας πω κάτι άλλο. Είμαι σε πολύ άσχημη κατάσταση, το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι δεν ήθελα να φύγει η μαμά μου. Τη λάτρευα, μόνο να ελευθερωθεί ήθελα. Δεν είχε άλλη ζωή μέσα της, βασανιζόταν».

Αποκαλυπτική μαρτυρία: «Φερόταν άσχημα στη μητέρα της»
Μια γειτόνισσα της μητροκτόνου στην κατάθεσή της στους αστυνομικούς, υποστήριξε πως η γυναίκα φερόταν άσχημα στην υπερίληκη μητέρα της, όπως δήλωσε, «Πολλές φορές άκουγα τις φωνές τους από τον κάτω όροφο. Τον τελευταίο χρόνο οι φωνές αυτές έχουν γίνει πιο έντονες. Δεν έχω δει ποτέ τη … να χτυπάει τη μητέρα της, όμως στο παρελθόν, εγώ έχω ακούσει τη μητέρα της … να καλεί σε βοήθεια. Όταν άκουγα τις φωνές τους δηλαδή, καταλάβαινα ότι η… ήταν αυτή που φερόταν άσχημα στη μητέρα της. Μάλιστα θυμάμαι ότι εκείνη την φορά που είχα ακούσει τη μητέρα της… να καλεί σε βοήθεια, είχα κατέβει κάτω και είπα στην Ζωή ότι εάν συνεχίσει, θα καλέσω την Αστυνομία. Από την άλλη μεριά, η μητέρα της Ζωής τον τελευταίο καιρό τύχαινε συχνά να βγαίνει από το σπίτι, να χάνεται και να την επιστρέφει μετά πίσω η Αστυνομία. Επίσης όπως είχα ακούσει, μπροστά στους Αστυνομικούς, η μητέρα της… έλεγε ότι δεν ήθελε να μπει μέσα στο σπίτι. Βέβαια, όπως έλεγε η …, η μητέρα της είχε κάποια προβλήματα με τα νεύρα της αλλά ο γιατρός δεν μπορούσε να της γράψει φάρμακα γιατί είχε την καρδιά της. Την μητέρα της …, εγώ έχω να την δω ένα μήνα περίπου, μία μέρα από αυτές που την έφερε στο σπίτι το περιπολικό. Την φωνή της όμως την άκουγα. Υποθέτω ότι ήταν στο σπίτι. Τις τελευταίες 10 μέρες, είχε νοσηλευτεί κιόλας σε νοσοκομείο, όπως έμαθα από άλλους ένοικους της πολυκατοικίας και χθες ή προχθές, δεν θυμάμαι ακριβώς, την άκουσα πάλι να φωνάζει. Αυτή τη φορά όμως η φωνή της ήταν πιο εξασθενημένη, φαντάζομαι επειδή δεν ήταν καλά στην υγεία της».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo