Τσίπρας για έκτακο ΚΥΣΕΑ: Εκτός τόπου και χρόνου όποιος το αποκαλεί δραματοποίηση

Newsroom L&O 19-06-2019 10:39
Τσίπρας για έκτακο ΚΥΣΕΑ: Εκτός τόπου και χρόνου όποιος το αποκαλεί δραματοποίηση
Σχόλιο και για την υπόθεση Novartis έκανε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη διάρκεια συνέντευξής του.

«Δεν είναι δραματοποίηση το να συνεδριάζουν τα κυβερνητικά όργανα, για να εξετάσουν την αντιμετώπιση της Τουρκίας. Όποιος το ισχυρίζεται αυτό είναι εκτός τόπου και χρόνου», ανέφερε ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, σχολιάζοντας τις σχετικές δηλώσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη που αφορούσαν στις εξελίξεις στην Ανατολική Μεσόγειο, αλλά και στη σύγκληση έκτακτου ΚΥΣΕΑ από την πλευρά της κυβέρνησης.

Παράλληλα να αμβλύνει τις εντυπώσεις σχετικά με το αίτημα των υπόλοιπων κομμάτων για επίσημη ενημέρωση προσπάθησε ο πρωθυπουργός λέγοντας συγκεκριμένα:

«Πάντα ενημέρωνα τους πολιτικούς αρχηγούς, τόνισε ακόμη ο κ. Τσίπρας για να προσθέσει ότι ο Γ. Κατρούγκαλος, ως υπουργός Εξωτερικών, βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία και θα συγκαλέσει το Συμβούλιο Εξωτερικής Πολιτικής.

Τα παραπάνω τόνισε κατά τη διάρκεια σημερινής του συνέντευξης εφ' όλης της ύλης στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Στην ίδια συνέντευξη ο πρωθυπουργός δεν παρέλειψε να σχολιάσει και το ζήτημα της υπόθεσης Novartis χαρακτηρίζοντας πρόκληση τα περί σκευωρίας.

«Είναι προκλητικό να μιλά ο κ. Μητσοτάκης για σκευωρία στην υπόθεση της Novartis», δήλωσε συγκεκριμένα, ο Αλέξης Τσίπρας θυμίζοντας ότι πρόκειται για σκάνδαλο που προέκυψε από διεθνείς έρευνες. Ανέφερε ακόμη ότι την ενδεχόμενη εμπλοκή πολιτικών προσώπων θα τη διερευνήσει η Δικαιοσύνη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo