ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου το debate των πολιτικών αρχηγών

Newsroom L&O 18-06-2019 16:22
Τη Δευτέρα 1η Ιουλίου το debate των πολιτικών αρχηγών
Σε αυτή την ημερομηνία κατέληξε πριν λίγη ώρα η Διακομματική Επιτροπή για τις εκλογές. Στο debate θα μετάσχουν οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων

Για την 1η Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, μόλις πέντε μέρες πριν από τις εθνικές εκλογές, «κλείδωσε» η διεξαγωγή του  debate των πολιτικών αρχηγών.

Σε αυτή την ημερομηνία κατέληξε πριν λίγη ώρα η Διακομματική Επιτροπή για τις εκλογές. Στο debate θα μετάσχουν οι πέντε πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων, δηλαδή, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, ο γγ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας και ο πρόεδρος της Ενωσης Κεντρώων, Γιώργος Λεβέντης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε αίτημα να μετάσχει στο debate και η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου, ωστόσο, το αίτημα απορρίφθηκε μετά από ένσταση της ΝΔ και του ΚΚΕ, με το επιχείρημα ότι ο κανόνας είναι να μετέχουν μόνο τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή, ενώ στη συνέχει με την ένσταση συμφώνησαν ΣΥΡΙΖΑ, ΚΙΝΑΛ και Ένωση Κεντρώων.

Η τηλεμαχία θα διεξαχθεί στην ΕΡΤ με συντονίστρια τη δημοσιογράφο Δώρα Αναγνωστοπούλου. Η πρόταση της ΝΔ είναι τη συζήτηση να αναλάβουν οι δημοσιογράφοι Αντώνης Σρόιτερ (Alpha), Νίκος Χατζηνικολάου (Ant1), Έλλη Στάση (Open TV), Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), Μάρα Ζαχαρέα (Star), κάτι που, ωστόσο, ακόμα δεν έχει ακόμα συμφωνηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo