Υπόθεση Γιακουμάκη: Βίντεο-ντοκουμέντο του Βαγγέλη με την παρέα των Κρητικών

Newsroom L&O 14-06-2019 15:53
Υπόθεση Γιακουμάκη: Βίντεο-ντοκουμέντο του Βαγγέλη με την παρέα των Κρητικών
Νέο βίντεο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, τραβηγμένο μάλιστα από τον ίδιο τον αδικοχαμένο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, με την παρέα των Κρητικών, προβλήθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά τη συνέχιση της δίκης για τον θάνατο του άτυχου νέου.

Αποκαλυπτικό βίντεο - ντοκουμέντο με το Βαγγέλη Γιακουμάκη και την παρέα των Κρητικών, που δικάζονται στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για από κοινού και κατ’ εξακολούθηση επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος του, ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Το βίντεο που προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός STAR είναι μάλιστα τραβηγμένο από τον ίδιο τον αδικοχαμένο φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων. Σύμφωνα δε με το σταθμό προβλήθηκε χθες στην αίθουσα του δικαστηρίου κατά της συνέχιση της δίκης των 9 Κρητικών.

Έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς φαίνεται ότι ο άτυχος νέος έκανε παρέα μαζί τους, ενώ οι εικόνες έχουν καταγραφεί λίγο καιρό αφότου ο Βαγγέλης είχε ζητήσει και είχε αλλάξει δωμάτιο.

Στο μεταξύ η δίκη διεκόπη και πρόκειται να συνεχιστεί στις 25 Ιουνίου. Η οικογένεια Γιακουμάκη ξαναέφυγε για την Κρήτη. Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το κατηγορητήριο φαίνεται να έχουν καταγραφεί 23 περιστατικά βίας εις βάρος του σπουδαστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η έκδοση της απόφασης για την υπόθεση θανάτου του Βαγγέλη Γιακουμάκη, αναμένεται μέχρι τα τέλη Ιουνίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo