Χρηστίδης-ΚΙΝΑΛ για Novartis: Η Δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της

Newsroom L&O 13-06-2019 15:04
Χρηστίδης-ΚΙΝΑΛ για Novartis: Η Δικαιοσύνη να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της
Π. Χρηστίδης: «Λέγαμε ότι είναι σκάνδαλο όσον αφορά τη φαρμακευτική δαπάνη και σκευωρία για τα πολιτικά πρόσωπα. Λέγαμε και συνεχίζουμε να λέμε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά, γνωρίζοντας ότι επιχειρήθηκαν παρεμβάσεις»

Ο Παύλος Χρηστίδης αποσαφήνισε τη θέση του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) για τη διερεύνηση της υπόθεση Νovartis. «Η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί απερίσπαστη να κάνει τη δουλειά της και να ερευνήσει τους πάντες και τα πάντα, αφού οι πολίτες απαιτούν πλήρη διαφάνεια, μακριά από τους Ρασπούτιν ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς η πολιτική σκευωρία αποκαλύφθηκε. Οι πολίτες θα στείλουν μήνυμα τιμωρίας σε όσους είναι πίσω από αυτήν την ιστορία», τόνισε ο κ. Χρηστίδης και συμπλήρωσε: «Για όποιο πολιτικό πρόσωπο προκύψουν στοιχεία, η εμπλοκή της Βουλής θα γίνει όπως προβλέπει το Σύνταγμα και οι νόμοι».

Επίσης, αφού υπενθύμισε την πρόσφατη δήλωση της κ. Γεννηματά, η οποία είχε μιλήσει για πολιτική σκευωρία που αποκαλύφθηκε, εξήγησε ότι η θέση του Κινήματος Αλλαγής δεν έχει αλλάξει. «Λέγαμε ότι είναι σκάνδαλο όσον αφορά τη φαρμακευτική δαπάνη και σκευωρία για τα πολιτικά πρόσωπα. Λέγαμε και συνεχίζουμε να λέμε ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να κάνει τη δουλειά, γνωρίζοντας ότι επιχειρήθηκαν παρεμβάσεις», επισήμανε ο ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής και διευκρίνισε ότι «η Βουλή πρέπει να ασχοληθεί αφού η Δικαιοσύνη κάνει την έρευνά της».

Ο κ. Χρηστίδης απάντησε στην κριτική ότι το ΚΙΝΑΛ δεν επιθυμεί να διερευνηθεί στη Βουλή η υπόθεση Νovartis. «Δεκάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σ' όλη την Ελλάδ και σ' όλα τα επίπεδα λοιδώρησαν και σπίλωσαν πολιτικά πρόσωπα με μοναδικό κριτήριο ότι ήταν πολιτικοί τους αντίπαλοι», υπογράμμισε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo