Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ξέρει ποιος είναι ο Ρασπούτιν - Όλοι ξέρουμε

Newsroom L&O 13-06-2019 09:59
Κυριάκος Μητσοτάκης: Ο Τσίπρας ξέρει ποιος είναι ο Ρασπούτιν - Όλοι ξέρουμε
Ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση Novartis και τη Δικαιοσύνη.

Απάντηση μεταξύ άλλων και στη χθεσινή πρόκληση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, να δηλώσουν ανοιχτά οι καταγγέλλοντες ποιον εννοούν ως «Ρασπούτιν» στην υπόθεση Novartis, έδωσε σήμερα κατά έναν τρόπο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN είπε χαρακτηριστικά: «Όλοι ξέρουμε ποιος είναι ο Ρασπούτιν, κι ο Τσίπρας το ξέρει. Δύο υπουργοί είναι στο Δικαιοσύνης, βγάλτε τα συμπεράσματά σας».

Με την επισήμανσή του αυτή και εφόσον υπάρχουν δυο υπουργοί στο Υπουργείο Δικαιοσύνης, (οι κ. Καλογήρου και Παπαγγελόπουλος), ο κ. Μητσοτάκης αφήνει σαφέστατα να εννοηθεί ότι ο δεύτερος είναι εκείνος που κατονομάζεται ως «Ρασπούτιν».

Σχετικά με την υπόθεση Novartis, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο «για πολιτική σκευωρία» -όπως άλλωστε και η χθεσινή ανακοίνωση του κόμματος της ΝΔ- με κατευθύνσεις που δόθηκαν από την κυβέρνηση. Εξέφρασε την άποψη ότι «διασύρθηκαν 10 άνθρωποι» και τόνισε ότι μετά τις καταγγελίες του κ. Αγγελή, εφόσον εμπλέκονται δυο υπουργοί, η υπόθεση θα ερευνηθεί από τη Βουλή. «Τα γνωρίζουμε εδώ και καιρό, χθες τα είδαμε γραμμένα» είπε χαρακτηριστικά για τις καταγγελίες.

Δεσμεύτηκε τέλος ότι θα αποκαταστήσει την θεσμική τάξη στην Δικαιοσύνη να μην υπάρχουν παρεμβάσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo