ΠΟΕΔΗΝ για ΑΧΕΠΑ: Η τέταρτη ένοπλη ληστεία εντός του Νοσοκομείου - «Αλωνίζουν οι ληστές» 

Newsroom L&O 12-06-2019 16:36
ΠΟΕΔΗΝ για ΑΧΕΠΑ: Η τέταρτη ένοπλη ληστεία εντός του Νοσοκομείου - «Αλωνίζουν οι ληστές» 
Σε ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων μεταξύ άλλων καταγγέλλει ότι οι ληστές εκμεταλλεύονται «το πανεπιστημιακό άσυλο και την έλλειψη φύλαξης (6 φύλακες για όλο το 24ωρο στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ)»

Ανακοίνωση σχετικά με την ένοπλη ληστεία που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου συνελήφθησαν τρία άτομα, τα δύο εκ των οποίων είναι παλίοι γνώριμοι της ΕΛ.ΑΣ. και της Αντιτρομοκρατικής, εξέδωσε νωρίτερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων. Η ΠΟΕΔΗΝ μεταξύ άλλων καταγγέλλει ότι «οι ληστές αλωνίζουν» καθώς εκμεταλλεύονται «το πανεπιστημιακό άσυλο και την έλλειψη φύλαξης (6 φύλακες για όλο το 24ωρο στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ)»

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ έχει ως εξής:

ΑΧΕΠΑ: Η τέταρτη ένοπλη ληστεία στα ΑΤΜ της τράπεζας εντός του Νοσοκομείου

Έχουμε πολλές φορές επισημάνει την παραβατικότητα και την ανομία που επικρατούν στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης. Εκμεταλλευόμενοι οι ληστές το Πανεπιστημιακό άσυλο, την έλλειψη φύλαξης (6 φύλακες για όλο το 24ωρο στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ) αλωνίζουν!!!

Η σημερινή κινηματογραφική ένοπλη ληστεία το μεσημέρι μπροστά στα μάτια ασθενών και προσωπικού από ψεύτικους «μασκαράδες» γιατρούς, ήταν η τέταρτη. Οι προηγούμενες ήταν προς το προσωπικό την ώρα που έβγαζε χρήματα από τα ΑΤΜ. Οι ληστές αδίστακτοι χτυπάνε τα ΑΤΜ που βρίσκονται στο σαλόνι μέσα  από τις δύο κεντρικές εισόδους του Νοσοκομείου μπροστά στα μάτια πολλών ασθενών, συνοδών και προσωπικού.

Πότε η Διοίκηση θα πάρει μέτρα;;; Όταν θρηνήσουμε θύματα!!!

Δεν συγκινούνται από αστέγους, κλοπές αυτοκινήτων, βανδαλισμούς, ληστείες. Θα θρηνήσουμε θύματα και το μόνο μέλημα της Διοίκησης είναι να καταγγέλλει την ΠΟΕΔΗΝ ότι επισημαίνει την ανομία και τη παραβατικότητα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo