Φυλακές Κορυδαλλού: Κρατούμενοι βιντεοσκοπούσαν επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ κάνοντας ...πλάκα (Βίντεο)

Newsroom L&O 12-06-2019 14:47
Φυλακές Κορυδαλλού: Κρατούμενοι βιντεοσκοπούσαν επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ κάνοντας ...πλάκα (Βίντεο)
Η βιντεοσκόπηση καταγράφει με κινητά τηλέφωνα μέσα από κελιά τις κινήσεις ομάδας αστυνομικών που προχωρούσαν σε ελέγχους, ύστερα από αιματηρό περιστατικό στην Β΄ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ έγινε μέσα από τα κελιά με κινητά τηλέφωνα.

Viral έχει γίνει ένα βίντεο που καταγράφει επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ στις φυλακές Κορυδαλλού και το οποίο τραβήχτηκε από κρατούμενος την ώρα που η επιχείρηση βρισκόταν σε εξέλιξη.

Το βίντεο έφερε στο φως της δημοσιότητας tovima.gr, σημειώνοντας μάλιστα ότι οι κρατούμενοι «περιγελούσαν τις ενέργειες των ενστόλων», ως ντοκουμέντο για την κατάσταση χάους και διάλυσης που επικρατεί στις φυλακές Κορυδαλλού και σε άλλα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το βίντεο παράχθηκε από αλλοδαπούς κρατουμένους -κυρίως από χώρες της Μέσης Ανατολής- που σχετίζονται με υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών κλπ.

Η βιντεοσκόπηση καταγράφει τις κινήσεις ομάδας αστυνομικών που προχωρούσαν σε ελέγχους, ύστερα από αιματηρό περιστατικό στην Β΄ Πτέρυγα των φυλακών Κορυδαλλού, ενώ έγινε μέσα από τα κελιά με κινητά τηλέφωνα.

Κανείς από τις αρχές δεν αντιλήφθηκε ότι οι κρατούμενοι βιντεοσκοπούσαν τους αστυνομικούς σε έναν χώρο που υποτίθεται ότι ήταν αποκλεισμένος για να διευκολυνθεί η επέμβαση των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo