Αποκλειστικό βίντεο: Η ανεμπόδιστη διέλευση τουρκικού πλοίου έξω από την Κάλυμνο!

Newsroom L&O 10-06-2019 10:27
Αποκλειστικό βίντεο: Η ανεμπόδιστη διέλευση τουρκικού πλοίου έξω από την Κάλυμνο!
Αποκλειστικό βίντεο από την προκλητική διέλευση τουρκικού πολεμικού πλοίου μια ανάσα από την Κάλυμνο, το πρωί της Δευτέρας, εξασφαλίσετε το lawandorder.gr.

Στο βίντεο που κατέγραψε πολίτης που βρισκόταν σε σκάφος, αποτυπώνεται η ανεμπόδιστη διέλευση του πολεμικού πλοίου της Τουρκίας, ανοιχτά της Καλύμνου.

Μάλιστα ακούγεται ένας αυτόπτης μάρτυρας να λέει πως «αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί».

Αρνητική εντύπωση προκάλεσε το γεγονός πως κανένα ελληνικό σκάφος  του πολεμικού ναυτικού η του λιμενικού σώματος να το ακολουθήσει.  Αυτόπτες μάρτυρες, σημειώνουν πως το πλοίο πέρασε από την Κάλυμνο και είχε βάλει ρότα προς Αστυπάλαια. Μάλιστα πέρασε σε κοντινή απόσταση από επιβατικό πλοίο που πραγματοποιούσε δρομολόγιο από την Κάλυμνο για το Μαστιχάρι της Κω, με τους πολίτες να μην μπορούν να πιστέψουν το θράσος των Τούρκων, αλλά και τη χαρακτηριστική αδράνεια των ελληνικών σκαφών που ούτε για ...τους τύπους δεν προσέγγισαν κατά τη διέλευσή του, το τουρκικού πλοίο.

Το συμβάν έγινε λίγα λεπτά μετά τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας.

ΓΕΝ: Δεν υπάρχει καμία «ανεμπόδιστη διέλευση» τουρκικού πλοίου έξω από την Κάλυμνο. Δείτε τι απάντησε το ΓΕΝ για το συμβάν πατώντας εδώ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo