Ανήλικοι ληστές «αδειάζουν» κατάστημα στα Μέγαρα - Βίντεο ντοκουμέντο

Newsroom L&O 10-06-2019 10:09
Ανήλικοι ληστές «αδειάζουν» κατάστημα στα Μέγαρα - Βίντεο ντοκουμέντο
Αποκλειστικό βίντεο από την εισβολή ανηλίκων Ρομά σε κατάστημα στα Μέγαρα το μεσημέρι της Κυριακής, εξασφάλισε το lawandorder.gr.

Οι δύο ανήλικοι εισβολείς μπήκαν στο κατάστημα από ένα παράθυρο της επιχείρησης και έφυγαν σαν... κύριοι από την κεντρική είσοδο, όταν εντόπισαν τα κλειδιά της επιχείρησης.

Το συγκλονιστικό στην υπόθεση, πέραν της ζημιάς που προκάλεσαν στον ιδιοκτήτη, είναι το γεγονός πως μπήκαν στο μαγαζί στις 14:10 το μεσημέρι της Κυριακής, έφυγαν στις 14:30 όταν άκουσαν τη σύζυγο του ιδιοκτήτη να βγαίνει από το σπίτι τους που βρίσκεται ακριβώς από πάνω από το μαγαζί και επέστρεψαν στις 15:12, οπότε και παρέμειναν στο χώρο έως τις 15:32.

Οι ανήλικοι εισβολείς, 10 και 12 ετών αντίστοιχα, Ρομά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αφαίρεσαν 100 ευρώ από το ταμείο, ένα ηλεκτρικό κατσαβίδι αξίας 100 ευρώ, δύο μαχαίρια ζαχαροπλαστικής αξίας 200 ευρώ, ενώ όπως φαίνεται και στο βίντεο, πήραν και... αναψυκτικά πριν φύγουν από το σημείο.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εστίασης, που θα κάνει εγκαίνια σε μια εβδομάδα, κύριος Γιάννης Σίρκος, κατήγγειλε το γεγονός στις αρχές και οι δράστες αναζητούνται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo