Συνάντηση του Α/ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ν. Τσούνη με το ΔΣ του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης

Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης 06-06-2019 21:54
Συνάντηση του Α/ΓΕΝ Αντιναυάρχου Ν. Τσούνη με το ΔΣ του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης
Σκοπός της συναντήσεως των δύο πλευρών ήταν η από μέρους του Πολεμικού Ναυτικού αναγνώριση και επιβράβευση της διαχρονικής εθελοντικής προσφοράς των μελών και φίλων του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης.

Τρέχοντα θέματα του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης συζητήθηκαν κατά τη σημερινή συνάντηση του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναυάρχου Νικόλαου Τσούνη ΠΝ με τον Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσείου Αρχιπλοιάρχου ε.α. Εμμανουήλ Πετράκη ΠΝ, καθώς και μελών και φίλων αυτού. Κατά τη συνάντηση των δύο πλευρών από πλευράς του ΠΝ παρίσταντο και μέλη του Ανωτάτου Ναυτικού Συμβουλίου.

Σκοπός της συναντήσεως των δύο πλευρών ήταν η από μέρους του Πολεμικού Ναυτικού αναγνώριση και επιβράβευση της διαχρονικής εθελοντικής προσφοράς των μελών και φίλων του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, τόσο στην ανάδειξη του έργου του όσο και στην προβολή της ναυτικής τέχνης, ιστορίας και παραδόσεως.

Επίσης πραγματοποιήθηκε και η αποδοχή εκ μέρους του Πολεμικού Ναυτικού της ευγενικής δωρεάς του Ναυτικού Μουσείου Κρήτης, ενός ομοιώματος της φρεγάτας του Ελληνικού Στόλου «ΕΛΛΗ», το οποίο φιλοτέχνησε ο Αντιπλοίαρχος (Ε) ε.α. Στέλιος Φαλιέρος, ΠΝ, προς τον οποίο και επεδόθη αναμνηστική πλακέτα με το σήμα του Αρχηγού ΓΕΝ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo