Απειλές Ρουβίκωνα προς Δικαιοσύνη και Ν.Δ: Ας χαλαρώσουν, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από ό,τι νομίζουν

Newsroom L&O 05-06-2019 10:32
Απειλές Ρουβίκωνα προς Δικαιοσύνη και Ν.Δ: Ας χαλαρώσουν, τα πράγματα είναι πιο περίπλοκα από ό,τι νομίζουν
«H ομάδα έχει βάλει μπροστά της ένα πρόγραμμα και θα το τηρήσει» υποστηρίζει ηγετικό στέλεχος της αναρχικής συλλογικότητας.

Νέες απειλές εκτοξεύει το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα», προσαχθέν δεκάδες φορές για συμμετοχή σε ενέργειες της αναρχικής συλλογικότητας, βάζοντας αυτή τη φορά στο «στόχαστρό»του  τη Νέα Δημοκρατία.

Ως γνωστόν το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σάρωσε στις πρόσφατες ευρωεκλογές έχει διαμηνύσει ότι τα θέματα ασφαλείας θα είναι από τα πρώτα στην ατζέντα του όταν γίνει κυβέρνηση.

Με αφορμή την παρουσία του ενώπιον της ανακρίτριας και το ενδεχόμενο κάποιο μέλος του Ρουβίκωνα να βρεθεί στη φυλακή για κάποιο διάστημα, το ηγετικό στέλεχος του «Ρουβίκωνα» σε ανάρτηση που έκανε χθες το βράδυ στο Facebook μεταξύ άλλων έγραψε:

«Όσον αφορά τους νεοδημοκράτες που χαίρονται γιατί θα ανέβουν στην εξουσία, και νομίζουν πως θα πέσουμε τ'ανάσκελα από τον φόβο μας, ας χαλαρώσουν λίγο.Τα πράγματα είναι πολύ πιο περίπλοκα από ό,τι νομίζουν».

Στην ίδια ανάρτηση, το ηγετικό στέλεχος της ομάδας υποστηρίζει ότι «πέρα από ανακριτές, κακουργήματα, συλλήψεις και εγγυήσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ,η ομάδα έχει βάλει μπροστά της ένα πρόγραμμα και θα το τηρήσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo