Καθηγητής του ΑΠΘ γρονθοκόπησε φοιτητή - Τι απαντά το Πανεπιστήμιο (Βίντεο)

Newsroom L&O 05-06-2019 07:54
Καθηγητής του ΑΠΘ γρονθοκόπησε φοιτητή - Τι απαντά το Πανεπιστήμιο (Βίντεο)

Σοκ προκαλεί βίντεο που δείχνει καθηγητή να προσπαθεί να γρονθοκοπήσει φοιτητές κατά τη διάρκεια της εισβολής στη σύγκλητο του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Η ομάδα των φοιτητών βρέθηκε στον χώρο για ζητώντας να πραγματοποιούνται ανοιχτά οι Σύγκλητοι, καθώς και «να σταματήσει εδώ και τώρα το κλίμα αυταρχικοποίησης των Πρυτανικών Αρχών».

Στη σχετική ανακοίνωση για το περιστατικό, αναφέρουν: «Βρεθήκαμε μπροστά σε κάτι το οποίο ξεπέρασε κάθε προηγούμενο. Δεν συναντήσαμε μόνο μπράβους, αλλά ένας καθηγητής/συγκλητικός γρονθοκόπησε φοιτητή ενώ οι πρυτανικές αρχές σφύριζαν αδιάφορα».

Μάλιστα οι ίδιοι, έδωσαν στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο διάρκειας λίγων δευτερολέπτων.

Από την πλευρά του Ιδρύματος, αναφέρεται ότι ο συγκεκριμένος καθηγητής, μέλος της Συγκλήτου του ΑΠΘ, δέχτηκε άγρια επίθεση από τους φοιτητές, με γροθιές και μπουνιές.

https://youtu.be/hfRna7u9Ihc

Μάλιστα, όπως αναφέρουν κύκλοι του ΑΠΘ που επικαλείται το seleo.gr, οι φοιτητές είχαν στριμώξει τον καθηγητή κοντά στο παράθυρο του κτιρίου, με κίνδυνο να πέσει από τον 7ο όροφο!

Η ένταση ξεκίνησε όταν ο καθηγητής προσπάθησε να βιντεοσκοπήσει την παρέμβαση των φοιτητών, ενώ οι φοιτητές ζήτησαν και από τηλεοπτικό συνεργείο που βρισκόταν στον χώρο της συνεδρίασης να σβήσει το υλικό που είχε καταγράψει.

TAGS

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo