Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία συνταξιούχων στα δικαστήρια - Συνάντησαν τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών

Newsroom L&O 04-06-2019 15:12
Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία συνταξιούχων στα δικαστήρια - Συνάντησαν τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών
«Η ψήφος των συνταξιούχων δεν είναι δεδομένη. Θα αγωνιστούμε για τις συντάξεις μας», ανέγραφαν τα υλικά που μοίραζαν οι συγκεντρωμένοι

Συνταξιούχοι, μέλη του Σωματείου «Η Συσπείρωση», πραγματοποίησαν συγκέντρωση μπροστά από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης, ζητώντας από τις εισαγγελικές αρχές της πόλης να παρέμβουν, «υποχρεώνοντας τον Ενιαίο Φορέα Κοινωνικής Ασφάλειας (ΕΦΚΑ) να εκτυπώσει τα ενημερωτικά σημειώματα των συντάξεών τους», διότι όπως υποστηρίζουν, «οι ίδιοι πρέπει να γνωρίζουν την προσωπική διαφορά στις συντάξεις τους πριν από τις εκλογές».

Δεκάδες συνταξιούχοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των διοργανωτών και κρατώντας πανό και σημαίες, φώναξαν συνθήματα, ενώ σε έντυπο υλικό που μοίραζαν ανέφεραν: «Η ψήφος των συνταξιούχων δεν είναι δεδομένη. Θα αγωνιστούμε για τις συντάξεις μας».

Αντιπροσωπεία τους έγινε δεκτή από τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Στέφανο Ζαρκαντζιά, στον οποίο εξέθεσαν το αίτημά τους. Κατά πληροφορίες, ο εισαγγελέας τούς διαβεβαίωσε ότι θα ενημερωθεί από το καθ' ύλην αρμόδιο τοπικό στέλεχος του ΕΦΚΑ για κατά πόσο υπάρχει δυνατότητα ικανοποίησής του αιτήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo