ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ

Κύπρος - Serial killer «Ορέστης»: Εντοπίστηκε σορός σε αποσύνθεση στην τρίτη βαλίτσα

Newsroom L&O 04-06-2019 14:22
Κύπρος - Serial killer «Ορέστης»: Εντοπίστηκε σορός σε αποσύνθεση στην τρίτη βαλίτσα
Ο αρχηγός της αστυνομίας υπογράμμισε: «Για πρώτη φορά, στα 42 χρόνια υπηρεσίας, βλέπω αυτή την αγριότητα και θηριωδία».

Μέσα στη βαλίτσα εντοπίστηκε σορός σε προχωρημένη αποσύνθεση, δεμένη μαζί με πλάκες πεζοδρομίου, ώστε να βουλιάξει πιο εύκολα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου υπογράμμισε: «Για πρώτη φορά, στα 42 χρόνια υπηρεσίας, βλέπω αυτή την αγριότητα και θηριωδία». Την ίδια ώρα, οι ανακριτές της υπόθεσης ψάχνουν άλλες τρεις γυναίκες με τις οποίες συνομιλούσε ο «Ορέστης».

Από την πρώτη στιγμή του εντοπισμού της βαλίτσας, στο σημείο βρέθηκαν μέλη του ΤΑΕ και ιατροδικαστές. Πλέον η βαλίτσα θα μεταφερθεί στο νεκροτομείο για τις απαραίτητες έρευνες.

Οι ανατριχιαστικές εξελίξεις στο θρίλερ με τον serial killer Νίκο Μεταξά, το διαβόητο «Ορέστη» των σόσιαλ μίντια, που εκτυλίσσεται στην Κύπρο, προμηνύονταν από σήμερα το πρωί, όταν εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό η τρίτη βαλίτσα της φρίκης, που αναζητείτο απ’ τις αρχές.

Οι έρευνες συνεχίζονταν για πολλές ημέρες σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η σορός της δολοφονηθείσας, Μαρίκαρ Βαλντέζ, την οποία ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος παραδέχτηκε πως σκότωσε και στη συνέχεια, αφού έβαλε το πτώμα της σε βαλίτσα, την πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κόκκινη Λίμνη είχαν εντοπιστεί δύο βαλίτσες θανάτου με τις σορούς των Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και Έλενα Ναταλία Μπουνέα, ενώ στο φρεάτιο του Μεταλλείου Μιτσερού εντοπίστηκαν άλλα δύο θύματα του 35χρονου, η Mary Rose και η Αριάν Παλάνας.

Απομένει πλέον να εντοπιστεί η σορός της 6χρονης Σιέρας, κόρης της δολοφονηθείσας από τον 35χρονο, Mary Rose.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo