Κύπρος - Serial killer «Ορέστης»: Βρέθηκε τρίτη βαλίτσα της φρίκης στην Κόκκινη Λίμνη

Newsroom L&O 04-06-2019 12:32
Κύπρος - Serial killer «Ορέστης»: Βρέθηκε τρίτη βαλίτσα της φρίκης στην Κόκκινη Λίμνη

Ανατριχιαστικές εξελίξεις στο θρίλερ με τον serial killer Νίκο Μεταξά, το διαβόητο «Ορέστη» των σόσιαλ μίντια, στην Κύπρο, καθώς σήμερα το πρωί εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη στο Μιτσερό η τρίτη βαλίτσα της φρίκης, που αναζητείτο απ' τις αρχές.

Σύμφωνα με το sigmalive.com, οι έρευνες συνεχίζονταν για πολλές ημέρες σε μια προσπάθεια να εντοπιστεί η σορός της δολοφονηθείσας, Μαρίκαρ Βαλντέζ, την οποία ο καθ' ομολογίαν κατά συρροήν δολοφόνος παραδέχτηκε πως σκότωσε και στη συνέχεια, αφού έβαλε το πτώμα της σε βαλίτσα, την πέταξε στην Κόκκινη Λίμνη.

Υπενθυμίζεται ότι στην Κόκκινη Λίμνη είχαν εντοπιστεί δύο βαλίτσες θανάτου με τις σορούς των Λίβια Φλορεντίνα Μπουνέα και Έλενα Ναταλία Μπουνέα, ενώ στο φρεάτιο του Μεταλλείου Μιτσερού εντοπίστηκαν άλλα δύο θύματα του 35χρονου, η Mary Rose και η Αριάν Παλάνας.

Απομένει πλέον να εντοπιστεί η σορός της 6χρονης Σιέρας, κόρης της δολοφονηθείσας από τον 35χρονο, Mary Rose.

Ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Μάρκος Τράγκολας, ενώ βρισκόταν σε σύσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο έφυγε εσπευσμένα, όταν ενημερώθηκε από μέλη της Υπηρεσίας του ότι εντοπίστηκε η τρίτη βαλίτσα θανάτου.

Στο σημείο σπεύδει ιατροδικαστής, ενώ στην Κόκκινη Λίμνη βρίσκονται και μέλη του ΤΑΕ Λευκωσίας, τα οποία διερευνούν τις υποθέσεις του serial killer.

Όσον αφορά τις έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, για τον εντοπισμό της σορού της Σιέρα, καθ' υπόδειξη του 35χρονου δολοφόνου, θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε στόχους που οριοθετήθηκαν με τη ρομποτική κάμερα.

Στο μεταξύ, όπως ανέφερε στο ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας, Ανδρέας Αγγελίδης, η ανακριτική ομάδα συνεχίζει εντατικά τις έρευνες με τη λήψη καταθέσεων και αξιολόγηση στοιχείων, με στόχο να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό τον φάκελο της υπόθεσης, ώστε αυτή να καταχωρηθεί στο Δικαστήριο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo