Αποκλειστικές εικόνες από τη σύλληψη του δεύτερου δραπέτη του Μεταγωγών

Newsroom L&O 04-06-2019 09:12
Αποκλειστικές εικόνες από τη σύλληψη του δεύτερου δραπέτη του Μεταγωγών
Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το lawandorder.gr φαίνεται ο 33χρονος να οδηγείται στην γενική αστυνομική διεύθυνση, λίγα μόλις λεπτά μετά την σύλληψή του στην οδό Πολυκάρπου στον Βοτανικό, από άνδρες των ΕΚΑΜ.

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται ένας ακόμη δραπέτης από τους τέσσερις συνολικά που είχαν δραπετεύσει χθες τα ξημερώματα από το Μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη.

Πρόκειται για τον 33χρονο Αλβανό που κατηγορείται για συμμέτοχη στο αιματηρό επεισόδιο τον περασμένο Μάρτιο στην ψυχιατρική κλινική των φυλακών Κορυδαλλού που είχε δολοφονηθεί ένα άτομο κατά την διάρκεια συμπλοκής.

Στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το lawandorder.gr φαίνεται ο 33χρονος να οδηγείται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση, λίγα μόλις λεπτά μετά τη σύλληψή του στην οδό Πολυκάρπου στον Βοτανικό, από άνδρες των ΕΚΑΜ.

Ο κακοποιός κατά τη διάρκεια της επιχείρησης των ΕΚΑΜ, έσπασε τα δεξί του πόδι. Ο Αλβανός δραπέτης παρέμεινε ελεύθερος για μόλις 14 ώρες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην κατοχή του δεν βρέθηκε κανένα από τα δυο πιστόλια που αφαίρεσαν από τους αστυνομικούς του Μεταγωγών, κάτι που προβληματίζει τους αστυνομικούς, που φοβούνται πως οι άλλοι δυο δραπέτες δεν θα διστάσουν να ανοίξουν πυρ όταν εντοπιστούν από τους άνδρες της αστυνομίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo