Χειροπέδες και διαθεσιμότητα σε αστυνομικό στην Χαλκιδική για αγορά ναρκωτικών

develop 30-05-2019 18:04
Χειροπέδες και διαθεσιμότητα σε αστυνομικό στην Χαλκιδική για αγορά ναρκωτικών
Κατά την διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 11,22 γραμμάρια κοκαΐνης,24,25 γραμμάρια κάνναβης, 2.650 ευρώ, συσκευασία με ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους 17,43 γραμμαρίων.

Χειροπέδες σε έναν συνάδελφό τους πέρασαν αστυνομικοί της υπηρεσίας εσωτερικών υποθέσεων βορείου Ελλάδος, όταν στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών στην Χαλκιδική, διαπίστωσαν πως μεταξύ των πελατών ήταν και ένας αστυνομικός, που μετέβη σε σπίτι της περιοχής και προμηθεύτηκε ποσότητα κάνναβης αξίας 100 ευρώ.

Ο αστυνομικός ακινητοποιήθηκε μόλις βγήκε από το σπίτι και κατά την έρευνα  που ακολούθησε στο όχημα και την κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πάνω από 51 γραμμάρια κάνναβης, αυτοσχέδιο τσιγάρο με ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό και ένα  κινητό τηλέφωνο. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι όπου εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν τρία συνολικά άτομα.

Κατά την διάρκεια της  έρευνας στο εσωτερικό, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 11,22 γραμμάρια κοκαΐνης,24,25 γραμμάρια κάνναβης, 2.650 ευρώ, συσκευασία με ποσότητα κάνναβης αναμειγμένη με καπνό συνολικού βάρους 17,43 γραμμαρίων. Με Απόφαση του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας ο αστυνομικός, που υπηρετεί σε υπηρεσία της Θεσσαλονίκης, τέθηκε σε διαθεσιμότητα και παράλληλα διατάχθηκε σε βάρος του Ένορκη Διοικητική Εξέταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo