Εκλογές - Ευχαριστίες Καλογήρου προς δικαστές και δικηγόρους

Σύνταξη Law & Order 24-05-2019 13:24
Εκλογές - Ευχαριστίες Καλογήρου προς δικαστές και δικηγόρους
Ανακοίνωση όπου ευχαριστεί για την ετοιμότητά τους δικαστές, δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους ενόψει των καθηκόντων τους για τις επικείμενες εκλογές εξέδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν λίγη ώρα ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Μιχάλης Καλογήρου, ευχαριστεί για την ετοιμότητά τους δικαστές, δικηγόρους και δικαστικούς υπαλλήλους ενόψει των καθηκόντων τους για τις επικείμενες εκλογές, τονίζοντας ότι αυτοί εγγυώνται την αρτιότητα της ύψιστης δημοκρατικής διαδικασίας.

Ολόκληρη η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιχάλης Καλογήρου εκφράζει τις ευχαριστίες του για την ετοιμότητα που επιδεικνύουν δικαστές, δικηγόροι και δικαστικοί υπάλληλοι να αναλάβουν και να ασκήσουν τα καθήκοντα του δικαστικού αντιπρόσωπου για την ομαλή διενέργεια των επικείμενων Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών εκλογών.

Όλοι όσοι έχουν οριστεί ως αντιπρόσωποι της δικαστικής αρχής και μάλιστα σε 39.063 εκλογικά τμήματα ανά την Επικράτεια εγγυώνται την αρτιότητα της ύψιστης αυτής δημοκρατικής διαδικασίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo