• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Σφοδρή επίθεση Κούγια σε Μελισσανίδη - Ζητεί την πειθαρχική του δίωξη

Σύνταξη Law & Order 23-05-2019 17:45
Σφοδρή επίθεση Κούγια σε Μελισσανίδη - Ζητεί την πειθαρχική του δίωξη
Ο κ. Κούγιας με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ εξαπολύει επίθεση στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, λέγοντας ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του, αν δεν του ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Εξαιρετικά υψηλοί τόνοι χαρακτηρίζουν την ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα ο γνωστός ποινικολόγος, Αλέξης Κούγιας, απαντώντας στο Δημήτρη Μελισσανίδη και σε πρόσφατα δημοσιεύματα που στρέφονταν εναντίον του. Ο κ. Κούγιας με την ιδιότητα του ιδιοκτήτη της ΑΕΛ εξαπολύει επίθεση στον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ, λέγοντας ότι θα προχωρήσει σε καταγγελία εναντίον του, αν δεν του ασκηθεί δίωξη από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα.

Συγκεκριμένα μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας ανακοινώνει πως θα περιμένει 48 ώρες, «γιατί έχουμε εκλογές» να δοθούν οι δηλώσεις του κ. Μελισσανίδη (όπου, σύμφωνα με την εκτίμηση του ιδίου, ομολογεί ότι τον «απείλησε» όσο και ότι «ελέγχει το ποδόσφαιρο και θα υποβιβάσει την ΑΕΛ») στον αντιεισαγγελέα, κ. Λαϊνη για να ασκήσει σχετική πειθαρχική δίωξη. «Αν δεν το κάνει, θα κάνουμε έγγραφη καταγγελία εμείς» σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία καταλήγει σχετικά με το αγωνιστικό μέλλον της ΑΕΚ: «Όπως βλέπω τις ομάδες μας και τα τελευταία αποτελέσματα μεταξύ μας πολύ φοβάμαι ότι δύσκολα θα μας ξεπεράσει η ΑΕΛ».

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo