Χανιά: Σήμερα απολογείται ο δολοφόνος του Κ. Κατσουλάκη – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Newsroom 16-05-2019 09:24
Χανιά: Σήμερα απολογείται ο δολοφόνος του Κ. Κατσουλάκη – Συγκέντρωση διαμαρτυρίας

Στις 11 σήμερα το πρωί αναμένεται να απολογηθεί ενώπιον της ανακρίτριας Χανίων,  ο 60χρονος δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας του 43χρονου προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Ορθουνίου.

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια κάτω από ισχυρή αστυνομική παρουσία, αφού ο αδερφός του θύματος Αντώνης Κατσουλάκης έχει απευθύνει κάλεσμα διαμαρτυρίας μέσω σόσιαλ μίντια:

«Όλοι εμείς που έχουμε στην καρδιά μας τον Κώστα Κατσουλάκη ,καλούμε τους φίλους του στα δικαστήρια την Πέμπτη 16/5 στις 11π.μ. όπου θα απολογηθεί ο φονιάς, για να διαμαρτυρηθούμε για τη διαχρονική ανοχή των αρχών και να απαιτήσουμε ουσιαστική δικαιοσύνη».

Τόσο η οικογένεια του θύματος όσο και ο Δήμος Πλατανιά, σύμφωνα με την ΕΡΤ Χανίων, με ανακοινώσεις τους έκαναν ξεκάθαρο ότι ο Κώστας Κατσουλάκης  δολοφονήθηκε υπερασπιζόμενος την Κοινότητα και ότι δεν υπήρχε καμιά απολύτως προσωπική διαφορά του θύματος με τον δράστη. Ο δράστης ήταν καταπατητής δημόσιας έκτασης και στα δικαστήρια που είχε προσφύγει ο Δήμος, είχε καταδικαστεί, με αποτέλεσμα να εκτονώσει με κυνικό τρόπο το μίσος του, δολοφονώντας τον άτυχο Κώστα Κατσουλάκη.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Δευτέρα, λίγες ώρες μετά την κηδεία του 43χρονου ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά του 60χρονου το μεσημέρι της Κυριακής έξω από την επιχείρηση του στο Βαμβακόπουλο, η οικογένεια του εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνιζε ότι το θύμα δεν είχε προσωπικές ή κτηματικές διαφορές με τον δράστη.

Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, ο δράστης της εν ψυχρώ εκτέλεσης του πολύ αγαπητού στην τοπική κοινωνία Πρόεδρου της Κοινότητας, είχε απασχολήσει πολλές φορές τις αρχές, προκαλώντας ζημιές, προπηλακίζοντας γέροντες, είχε βάλει φωτιά στο κοινοτικό κατάστημα, είχε πυροβολήσει και τραυματίσει τον θείο του… Παρά τα συνεχή παραπτώματά του και τις καταγγελίες σε βάρος του, η Πολιτεία δεν φρόντισε για την τιμωρία του ίδιου και την προστασία των κατοίκων της περιοχής.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo