19.9 C
Athens
19.5 C
Thessaloniki
Τετάρτη 17 Απριλίου 2024
More

    Πατήσια: Μανιακός κυκλοφορεί και μαχαιρώνει γυναίκες


    Τρόμος στα Άνω Πατήσια, καθώς άνδρας που κυκλοφορούσε με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του, κυνηγάει και μαχαιρώνει γυναίκες.
    Μαρτυρίες κατοίκων της περιοχής κάνουν λόγο και για άλλη παρόμοια επίθεση προ ημερών και καταγγέλουν ελλιπή αστυνόμευση.
    Κάτοικοι της περιοχής σημειώνουν ότι πριν από περίπου μία εβδομάδα είχε προηγηθεί και άλλο παρόμοιο περιστατικό, ενώ κάνουν λόγο για ελλιπή αστυνόμευση στην περιοχή τους.
    Όπως μετέδωσε το Mega, το πρωί της περασμένης Δευτέρας μια υπάλληλος σούπερ μάρκετ δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι από τον άγνωστο ενώ πήγαινε στη δουλειά της.
    Η γυναίκα λίγο πριν είχε αφήσει το παιδί της στο σχολείο και πήγαινε να ξεκινήσει τη βάρδιά της, όταν είδε να την πλησιάζει ο άγνωστος άνδρας.
    Χωρίς να πει κουβέντα, την πλησίασε και τη χτύπησε στον λαιμό με το μαχαίρι, τραυματίζοντάς την ελαφρά. Στην προσπάθειά της να αμυνθεί, η γυναίκα τραυματίστηκε και στα δάχτυλα του χεριού της.
    Σοκαρισμένη η γυναίκα έτρεξε στο σούπερ μάρκετ που εργάζεται για να ζητήσει βοήθεια. Άμεσα, οι συνάδελφοί της ενημέρωσαν την αστυνομία και αστυνομικοί έσπευσαν στο σημείο για να κάνουν έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ