• Άρθρα
  • Ετικέτες
  • Αρθρογράφοι

Αθώος ο οδηγός ταξί που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της 16χρονης στους Αγίους Σαράντα

Newsroom 09-05-2019 11:56
Αθώος ο οδηγός ταξί που κατηγορήθηκε για τη δολοφονία της 16χρονης στους Αγίους Σαράντα

Την αθώωση του κατηγορουμένου οδηγού ταξί Σ.Π για τη δολοφονία της 16χρονης Κ.Α στους Αγίους Σαράντα Αλβανίας, αποφάσισε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Πρέβεζας.

Αυτό αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο συνήγορος του κατηγορουμένου Αλ. Κούγιας, επισημαίνοντας ότι η αθωωτική απόφαση του δικαστηρίου για τον εντολέα του ήταν ομόφωνη.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του κ. Κούγια έχει ως εξής:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανακοινώνει ότι μετά από διαδικασία περίπου δύο μηνών και αρκετές συνεδριάσεις, το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Πρεβέζης αποφάσισε την αθώωση του εντολέως μας Σ.Π., ενός βιοπαλαιστού οδηγού ταξί, ο οποίος κατηγορήθηκε με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων ως ο δολοφόνος της 16χρονης (Κ.Α.) στους Αγίους Σαράντα Αλβανίας.

Η απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Πρεβέζης ήταν ομόφωνη και εκτός του επικεφαλής του γραφείου μας κου Αλεξίου Κούγια συνήγορος του κατηγορουμένου υπήρξε και επιφανής δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων, ο κ. Δημήτρης Μπούκας.

Ο κατηγορούμενος ήταν προσωρινά κρατούμενος για περίπου 12 μήνες με σύμφωνη γνώμη ανακριτού και εισαγγελέως του Πλημμελειοδικείου Ιωαννίνων και διασύρθηκε ακραία από σειρά τηλεοπτικών εκπομπών με παρουσία και δικηγόρων πολιτικής αγωγής, όπου καταρρακώθηκε το τεκμήριο αθωότητός του».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Copyright © 2019 LawAndOrder.gr

iblogo