17.1 C
Athens
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Άφαντος ο οδηγός του οχήματος που παρέσυρε και τραυμάτισε τρεις αστυνομικούς χθες το απόγευμα στο Κορωπί


    Στα εργαστήρια της αστυνομίας μεταφέρθηκε το αγροτικό αυτοκίνητο του 43χρονιυ Ρομά που παρέσυρε χθες το απόγευμα τρεις αστυνομικούς της ΟΠΚΕ στο Κορωπί και ευτυχώς τους τραυμάτισε ελαφρά. Το αυτοκίνητο σύμφωνα με πληροφορίες του L&O βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας σε καταυλισμό στη περιοχή Κιάφα στα Σπάτα. Ο σεσημασμένος κακοποιός εγκατέλειψε το αυτοκίνητο κοντά στο σπίτι του και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές φυγαδεύτηκε από συνεργούς του σε άλλη περιοχή.
    Εγιναν έρευνες στην οικία του 43χρονου αλλά και σε σπίτια συγγενών του όμως δεν βρέθηκε κανένα ίχνος του. Ο δράστης φέρεται να έχει τραυματιστεί στο χέρι από τα πυρά των αστυνομικών, κατά τον έλεγχο στο καταυλισμό στο Κορωπι. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 43χρονος φυγάς προσπαθούσε να πωλήσει ναρκωτικές ουσίες σε έναν χρήστη όταν έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς της ΟΠΚΕ που πλησίασαν το όχημά του για να τον ελέγξουν.
    Ο δράστης όταν είδε τους πάνοπλους αστυνομικούς σε απόσταση αναπνοής, έκανε όπισθεν και τραυμάτισε τρεις ένστολους , ενώ ένας τέταρτος έριξε βολές στα λάστιχα για να ακινοποιήσει το λευκό αγροτικό. Ο αδίστακτος κακοποιός ανέπτυξε ταχύτητα, αν και τραυματισμένος έφτασε στο καταυλισμό στη Κιάφα στα Σπάτα όπου εγκατέλειψε το όχημα και αναζητείται πλέον από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Νοτιοανατολικης Αττικής που έχει αναλάβει την έρευνα.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ