19.4 C
Athens
18.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Δολοφονία 19χρονου στη Θεσσαλονίκη – Θέμα ωρών οι συλλήψεις από την ΕΛ.ΑΣ.


    Γράφει ο Γιάννης Νάκος
    Θέμα ωρών είναι σύμφωνα με πληροφορίες του «Law and Order», επίσημες ανακοινώσεις για τουλάχιστον μια σύλληψη ενός εκ των δραστών, της δολοφονίας του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη.
    Από χθες το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο βρίσκονται τουλάχιστον 2 προσαχθέντες με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες να εμπλέκουν και τρίτο άτομο κλειδί στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας του αδικοχαμένου Άλκη.
    Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής έχουν αρχίσει να συμπληρώνουν τα «κενά» στην υπόθεση και σιγά σιγά τα αναπάντητα ερωτήματα αναμένεται να απαντηθούν.
    Με προσοχή και λεπτούς χειρισμούς η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας προχωρά αργά αλλά με προσεκτικά και σταθερά βήματα στην εξιχνίαση της υπόθεσης.
    Όπως σε κάθε υπόθεση, έτσι και στη συγκεκριμένη είναι κρίσιμο να μην παρέλθει το 48ωρο, «άτυπος κανόνας» σχετικά με την πορεία της κάθε αστυνομικής έρευνας και τις μεθόδους που ακολουθούνται.
    Στα της υπόθεσης, υπάρχουν πληροφορίες για εξέταση αφενός δακτυλικών αποτυπωμάτων στο όπλο με το οποίο τραυματίστηκε θανάσιμα ο 19χρονος και αφετέρου για εισαγγελική εντολή για έρευνα σε οικείες φερόμενων ως δραστών.
    Σύντομα αναμένουμε εξελίξεις σε μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με αστυνομικές πηγές να επισημαίνουν στο «Law and Order» πως «Ασφάλεια και Αθλητική Βία “χτενίζουν” τις επαφές τους προκειμένου να μην υπάρξουν νέα περιστατικά σε μια προσπάθεια ανταπόδοσης της χθεσινής δολοφονίας».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ