17.6 C
Athens
14.8 C
Thessaloniki
Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
More

    Γιατί αποφεύγουν να ευχαριστήσουν τους αστυνομικούς; – Περίεργη αφωνία από «λαλίστατους» υπουργούς


    Ιδιαίτερη εντύπωση και ενόχληση στους αστυνομικούς έχει προκαλέσει η «αφωνία» λαλίσταστων κατά τα άλλα υπουργών και παραγόντων να ευχαριστήσουν για την προσφορά τους στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας τους άνδρες και τις γυναίκες της ΕΛ.ΑΣ..
    Έχουν περάσει πλέον 5 ημέρες από το πέρασμα της κακοκαιρίας και παρότι έχουν πυκνώσει οι εμφανίσεις των υπουργών στα τηλεοπτικά πάνελ, καμία ευχαριστία δεν έχει αναφερθεί. Μάλιστα στο παράθυρο πρωινής εκπομπής βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου (29/1) κορυφαίος υπουργός με αρμοδιότητα στα θέματα της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος άκουγε πολίτη ο οποίος παρενέβη τηλεφωνικά, να ευχαριστεί τους αστυνομικούς που βοήθησαν αυτόν και την γυναίκα του να μεταφέρουν το νεογέννητο παιδί τους, εν μέσω χιονιά, αλλά ο υπουργός δεν έκανε καμία αναφορά παρά μόνο αρκέστηκε να αναφέρει πως «σε γενικές γραμμές οι αστυνομικοί υπερέβαλαν εαυτό στην αντιμετώπιση της κακοκαιρίας».
    Μάταια οι αστυνομικοί προσπαθούν να κατανοήσουν γιατί αυτή η αφωνία υπουργών και παραγόντων, στην ηθική τους ικανοποίηση.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Κρίσεις Αξιωματικών στην Πυροσβεστική: Νέοι αντιστράτηγοι οι Ιωάννης Πετρούτσος και Γεώργιος Πουρναράς
    Ναύπακτος: Του άνοιξαν το κεφάλι μόλις αποφυλακίστηκε – Ήταν 20 χρόνια φυλακή για φόνο
    Κρήτη: Αναβλήθηκε η δίκη για το νεαρό που δάγκωσε αστυνομικό στο πρόσωπο
    Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ εξήγγειλε προσλήψεις ΕΠΟΠ και ΟΒΑ



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ