14 C
Athens
12.7 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Αποκλειστικό «L&O»: Διπλό χτύπημα κακοποιών στα βόρεια προάστια – Πώς έδρασαν


    Μετά τα εκχιονιστικά, στους δρόμους του λεκανοπεδίου βγήκαν και οι κακοποιοί, που πραγματοποιήσαν τη νύχτα διπλό χτύπημα στα Βόρεια Προάστια.
    Στην Αγία Παρασκευή σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, λήστεψαν ανήλικους και στο Ψυχικό διέρρηξαν ισόγεια κατοικία.
    Η ληστεία στην Αγία Παρασκευή
    Στιγμές τρόμου έζησαν τρεις ανήλικοι στις 21:30 χθες το βράδυ στην Αγία Παρασκευή. Δύο δράστες με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν τους 15χρονους μαθητές στη συμβολή των οδών Ελπίδος και Γούναρη. Τους ζήτησαν χρήματα και κινητά και όταν θα θύματα προσπάθησαν να αντιδράσουν οι ληστές άσκησαν σωματική βία και έκαμψαν κάθε τους αντίσταση.
    Τα θύματα τους έδωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και οι δράστες χάθηκαν στα στενά της περιοχής. Οι τρεις φίλοι ζήτησαν βοήθεια από διερχόμενο πολίτη, ο οποίος τηλεφώνησε στο 100.
    Αστυνομικοί της ΔΙ. ΑΣ Βορειοανατολικής Αττικής, έφτασαν με δυσκολία στους παγωμένους δρόμους της περιοχής, βρήκαν τα θύματα, τους περιέγραψαν τα χαρακτηριστικά των κακοποιών, τους αναζήτησαν αλλά δεν τους εντόπισαν. Το Τμήμα Ασφάλειας Αγίας Παρασκευής, ερευνά την υπόθεση.
    Η διάρρηξη στο Ψυχικό
    Στο Ψυχικό στην οδό Χάουλαντ διαρρήκτες τρύπωσαν σε μονοκατοικία. Με διαρρηκτικά εργαλεία παραβίασαν την είσοδο στο ισόγειο και εισήλθαν στο εσωτερικό. Ανενόχλητοι καθώς οι ένοικοι απουσίαζαν άρπαξαν χρήματα και χρυσαφικά άγνωστης αξίας.
    Ο 70χρονος ιδιοκτήτης όταν επέστρεψε στο σπίτι του αντιλήφθηκε την κλοπή και ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Σήμερα αναμένεται να καταθέσει στο Τμήμα Ασφαλείας Ψυχικού, και θα δώσει ακριβή στοιχεία για τα χρήματα και την αξία των χρυσαφικών που άρπαξαν οι κλέφτες παντός καιρού
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Ένστολοι: Απαλλαγή φόρου από σήμερα για το πτητικό και καταδυτικό επίδομα – Το είχε ανακοινώσει ο Μητσοτάκης
    Αποκλειστικό «L&O»: Διπλό χτύπημα κακοποιών στα βόρεια προάστια – Πώς έδρασαν
    Ομάδα ΔΙΑΣ: Φύλακας – άγγελος για 34χρονη μητέρα που ήθελε να αυτοκτονήσει
    Στρατιώτες κουβάλησαν 49χρονο με σκλήρυνση κατά πλάκας που εγκλωβίστηκε στην Αττική Οδό (βίντεο)



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ