20.5 C
Athens
18.5 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια σήμερα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων


    Σημαντική είναι η σημερινή ημέρα όσον αφορά τις περιπτώσεις για την υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.
    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, σήμερα Παρασκευή (28/1) να παραδοθούν στην ανάλυση των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών εξετάσεων που, σύμφωνα με τους δικηγόρους, θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα στην υπόθεση.
    Παράλληλα, ανοίγει κι άλλο ο κύκλος των μαρτύρων, με άλλο ένα πρόσωπο που βρέθηκε στο πάρτι να δίνει κατάθεση για το συμβάν.
    Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο Μάρτυρας υποστήριξε ότι δεν ήταν μόνο 17 άτομα που συμμετείχαν στο πάρτι, αλλά είχαν πάει πολύ περισσότερα. Καθώς όμως δεν ήταν πολύ ικανοποιημένοι από την έκβαση της βραδιάς (πληροφορίες λένε πως έγιναν παράπονα για τη μουσική καθώς υπήρχε μόνο ένα ηχείο), αποχώρησαν.
    Ωστόσο, ο μάρτυρας, πάντα σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αντιτίθεται στις καταθέσεις της Γεωργίας, λέγοντας ότι γυρνώντας στο πάρτι η κοπέλα δεν ήταν στην κατάσταση στην οποία υποστήριζε ότι βρισκόταν.
    Σημειώνεται ότι, κατέθεσε και ο 33χρονος μετρητής που για μία ακόμη φορά ισχυρίστηκε πως δεν διοργάνωσε ο ίδιος στο πάρτι.
    Δικηγόρος 24χρονης: «Δεν φοβάται πλέον. Δεν κρύβεται»
    Την ίδια ώρα η 24χρονη περιμένει εναγωνίως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από την Ελβετία, ενώ έχοντας στο πλευρό της ένα πολύ μεγάλο κύμα συμπαράστασης νιώθει ότι πατάει πλέον στα πόδια της, με τον δικηγόρο της, Θανάση Ζιώγα, να μεταφέρει ότι η νεαρή κοπέλα «δεν κρύβεται».
    «Ο κόσμος την στήριξε πραγματικά με όλη του την αγάπη. Νιώθει πως έκανε μία σωστή κίνηση. Άλλες κοπέλες κουκουλώνουν το πρόβλημα και δεν υπάρχει για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Η Γεωργία βγήκε και μίλησε ώστε να νικήσει ακόμη και τον ίδιο της τον εαυτό. Είναι πολύ δύσκολο. Η κοινωνία όμως την αγκάλιασε, όλοι την θεωρούν πως είναι δικό τους παιδί. Το Πλέον δεν μπορεί να κάνει κανένας τίποτα κακό, η ιστορία της έχει γίνει γνωστή, αλλά δεν θα επαναληφθεί σε άλλη κοπέλα», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ζιώγας.
    Καταγγελίες για κυκλώματα μαστροπείας
    Σύμφωνα με τις καταγγελίες που παρέθεσαν ο γνωστός ποινικολόγος, Νίκος Διαλυνάς, υπάρχουν και πολλοί επίορκοι αστυνομικοί που εμπλέκονται σε αυτά τα κυκλώματα, οι οποίοι είτε παρέχουν προστασία, είτε πληροφόρηση εκ των έσω, δηλαδή ενημερώνουν για τις κινήσεις της ΕΛΑΣ.
    Αυτό που πραγματικά σόκαρε το πανελλήνιο στις καταγγελίες που κατέθεσε ο ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς -και για τις άλλες που έχει διαταχθεί επείγουσα προκαταρκτική- ήταν η αναφορά σε τουριστικό γραφείο, το οποίο «αλίευε» μέσω μαθηματικών εκδρομών κοπέλες ιδιωτικών Λυκείων. Η άλλη ενδιαφέρουσα πληροφορία είναι ότι αμέσως μετά την κατάθεση των στοιχείων από τον κ. Διαλυνά, ο ίδιος πληροφοριοδότης ανέφερε πως υπήρξε μεγάλη αναστάτωση στα μέλη του κυκλώματος, που προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στις καταγγελίες άρχισαν να επικοινωνούν με γνωστούς τραγουδιστές, από τους οποίους ζητούσαν να αξιοποιήσουν τις πολιτικές τους γνωστές.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ