22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ποινική έρευνα για τις εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στην Αθήνα


    Αντικείμενο ποινικής έρευνας αποτελεί πλέον το ζήτημα της παρατεταμένης διακοπής ρεύματος σε πολλές περιοχές της Αθήνας με το ξέσπασμα της κακοκαιρίας «Ελπίδα».
    Από την εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα, με αφορμή τις σχετικές καταγγελίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας αλλά και τα δεκάδες τηλεφωνήματα των πολιτών, που σύμφωνα με πληροφορίες, δέχθηκε στην εισαγγελική αρχή. Σε κατάσταση απόγνωσης πολίτες κατήγγειλαν ότι έχουν συμπληρωθεί τρία 24ωρα και εξακολουθούν να παραμένουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, να ζουν μέσα σε πολικές θερμοκρασίες χωρίς να μπορούν να καλύψουν στοιχειώδεις ανάγκες τους για να αντιμετωπίσουν τις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.
    Με αφορμή αυτές τις καταγγελίες, η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προχώρησε στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, στο πλαίσιο της οποίας θα αναζητηθεί τυχόν τέλεσης του αδικήματος της διατάραξης λειτουργίας κοινωφελούς εγκατάστασης. Την έρευνα θα διενεργήσει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Απόστολος Ανδρέου.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Άρης Σερβετάλης; Θύμα χάκερ ο ηθοποιός – Ζητούν χρήματα από τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram (βίντεο)
    Παγκράτι: Διαρροή φυσικού αερίου – Εντολή εκκένωσης πολυκατοικιών, κλειστή η Φιλολάου
    Κακοκαιρία «Ελπίς»: Ποινική έρευνα για τις εκτεταμένες διακοπές ρεύματος στην Αθήνα
    ΚΥΣΕΑ: Ο Θεμιστοκλής Μπουρολιάς νέος αρχηγός Αεροπορίας και ο Αλέξης Ράπανος νέος αρχηγός Πυροσβεστικής – Οι ανακοινώσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ