17.1 C
Athens
15.8 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Βίντεο ντοκουμέντο από τη διάρρηξη σε πολυτελή κατοικία στην Πυλαία Θεσσαλονίκης


    Βίντεο ντοκουμέντο με την δράση συμμορίας διαρρηκτών στη Πυλαία Θεσσαλονίκης, εξασφάλισε το Law and Order.
    Τα τέσσερα μέλη της συμμορίας, όπως φαίνεται στο οπτικό υλικό που έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας, φτάνουν με το επιχειρησιακό τους αυτοκίνητο έξω από την κατοικία επιχειρηματία. Τρεις κατεβαίνουν από το όχημα και οδηγός φυλάει τσίλιες.
    Οι κλέφτες μπαίνουν στη μονοκατοικία στις 26 Απριλίου 2019,ενώ ο ιδιοκτήτης και η οικογένεια του ήταν στην εκκλησία, καθώς ήταν Μεγάλη Εβδομάδα. Οι κακοποιοί αφαιρούν ηλεκτρικές συσκευές και κινητά τηλέφωνα. Φεύγουν τρέχοντας και επιβιβάζονται στο όχημα της συμμορίας.
    Το Τμήμα Εγκλημάτων Κατά Ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχεδόν τρία χρόνια αργότερα ταυτοποίησε τον 32χρονο οδηγό του οχήματος, το οποίο εντόπισε πριν από λίγες και κατασχέθηκε. Το ίδιο βράδυ οι δράστες είχαν διαρρήξει άλλες 6 οικίες στις περιοχές της Πυλαίας, Πανοράματος και Θέρμης, σπάζοντας μπαλκονόπορτες και αφαιρώντας χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές.
    Επίσης έκαναν μία διάρρηξη οχήματος και μια κλοπή πινακίδων. Χρησιμοποιούσαν ως επιχειρησιακό όχημα το γρήγορο αυτοκίνητο του 32χρονου δράστη στο οποίο έβαζαν κλεμμένες πινακίδες.
    Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του 32χρονου, βρέθηκαν κλεμμένες ηλεκτρονικές συσκευές, των οποίων οι νόμιμοι κάτοχοι αναζητούνται. Η δικογραφία υπεβλήθη στον αρμόδιο εισαγγελέα και ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί τον επόμενο μήνα.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ