14.9 C
Athens
11.1 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Πυρκαγιές σε κτίρια σε Αθήνα, Λήμνο, Πάτρα, Λευκάδα


    Για τις πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν χθες και σήμερα σε κτίρια στην Λήμνο, την Πάτρα, στην Λεωφόρο Συγγρού στην Αθήνα και τη Λευκάδα, ενημερώνει η Πυροσβεστική.
    «Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διπλοκατοικία, στην Δ.Ε. Μούνδρου Λήμνου, ειδοποιήθηκε η υπηρεσία μας κατά τις πρωινές ώρες χθες. Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στη διπλοκατοικία», σημειώνει η Πυροσβεστική Υπηρεσία.
    Για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στο εργοστάσιο φερετροποιίας, στην ΒΙ.ΠΕ Πάτρας, έλαβαν μέρος 25 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές.
    Για την πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε χώρο κτιρίου επί της Λεωφόρου Συγγρού στην Αθήνα, η Πυροσβεστική σημειώνει ότι έλαβαν μέρος 24 πυροσβέστες με εννέα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές.
    «Πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε οικίες στην Βασιλική Λευκάδας. Η Υπηρεσία μας ειδοποιήθηκε κατά τις πρωινές ώρες σήμερα και στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 13 πυροσβέστες με πέντε οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν εκτενείς υλικές ζημιές στις οικίες», σημειώνεται στην ανακοίνωση.
    Για τα ανωτέρω περιστατικά, προανάκριση διενεργείται από τα αρμόδια ανακριτικά τμήματα.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ