19.2 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Πολιτική Προστασία: Συνδράμει με επιπλέον οχήματα για μεταφορά οδηγών και ανάκτηση αυτοκινήτων τους από την Αττική Οδό


    Η Πολιτική Προστασία συνδράμει με επιπλέον οχήματα για την ανάκτηση και μεταφορά των αυτοκινήτων των οδηγών που έχουν εγκλωβιστεί στην Αττική Οδό στο ύψος της Παλλήνης και στο Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας.
    Σε νεότερη ανακοίνωση της η Γενική Γραμματεία πολιτικής Προστασίας, αναφέρει πως θα διαθέσει επιπλέον οχήματα από σήμερα Τετάρτη (26/1) και για όσες ημέρες απαιτηθεί για τον σκοπό αυτό.
    Συγκεκριμένα, η ανακοίνωση αναφέρει: «Από σήμερα και για όσες ημέρες απαιτηθεί οχήματα της Πολιτικής Προστασίας στο Δαχτυλίδι της Λεωφ. Κηφισίας θα είναι διαθέσιμα στους οδηγούς για τη μεταφορά τους και ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό (Ώρες: 09:00 – 19:00).
    Επιπλέον οχήματα της Πολιτικής Προστασίας σε Παλλήνη (Λεωφόρος Μαραθώνος και Μιλήση – Έξοδος 15 Αττικής Οδού) από σήμερα και για όσες ημέρες απαιτηθεί είναι διαθέσιμα στους οδηγούς για τη μεταφορά τους και ανάκτηση των οχημάτων τους από την Αττική Οδό (Ώρες 09:00-19:00). Ομοίως και από το Δαχτυλίδι της Λεωφόρου Κηφισίας».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Τρόμος από την σαρωτική έκρηξη σε κτίριο στη Συγγρού – Τι ερευνούν οι Αρχές (εικόνες & βίντεο)
    Κακοκαιρία «Ελπίς»: Για 2η νύχτα ΜΑΤ και ΥΜΕΤ στο πλευρό των εγκλωβισμένων της Αττικής Οδού (αποκλειστικά βίντεο)
    Αιτωλοακαρνανία: Απότακτος αστυνομικός συνελήφθη για εξαπάτηση ηλικιωμένων
    Αναζητούνται ποινικές και αστικές ευθύνες για το φιάσκο στην Αττική Οδό – Στα δικαστήρια προσφεύγουν πολίτες που εγκλωβίστηκαν
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ