23.6 C
Athens
22.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
More

    Κακοκαιρία «Ελπίς»: Για 2η νύχτα ΜΑΤ και ΥΜΕΤ στο πλευρό των εγκλωβισμένων της Αττικής Οδού (αποκλειστικά βίντεο)


    Δεν έχουν προηγούμενοι οι προσπάθειες ανδρών των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ που για 2η συνεχόμενη ημέρα βρέθηκαν στο πλευρό των συμπολιτών μας που εγκλωβίστηκαν από τα χιόνια στην Αττική Οδό.
    Όπως φαίνεται στα βίντεο που εξασφάλισε το Law and Order, άνδρες των ΜΑΤ σπρώχνουν με τα χέρια τους αυτοκίνητα προκειμένου να τα απομακρύνουν από το οδόστρωμα ώστε να καθαριστεί και να αποδοθεί στην κυκλοφορία.
    Μάλιστα με φτυάρια προσπαθούν να απομακρύνουν το χιόνι από τις ρόδες γύρω από τα οχήματα προκειμένου να μπορέσουν οι οδηγοί τους να τα απομακρύνουν. Προκαλεί εντύπωση πάντως πως οι άνδρες των ΜΑΤ και της ΥΜΕΤ έχουν γίνει αποδέκτες ευχαριστιών από τους πολίτες που βοηθάνε στην δύσκολη στιγμή που βιώνουν, αλλά από το υπουργείο Προστασίας του πολίτη, δεν έχει γίνει καμία αναφορά στην προσφορά τους, όπως έγινε παραδείγματος χάρη με τα στελέχη της ΕΚΑΜ.
    Κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη δυσαρέσκεια στους αστυνομικούς οι οποίοι σκέφτονται πως «τα ΜΑΤ και τα ΥΜΕΤ είναι χρήσιμα μόνο στα δύσκολα και ο εύκολος στόχος για όλους, αλλά όταν οι άνδρες που στελεχώνουν, καταθέτουν την ψυχή τους για την κοινωνία, δεν ακούν ούτε ένα ευχαριστώ».
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
    Τρόμος από την σαρωτική έκρηξη σε κτίριο στη Συγγρού – Τι ερευνούν οι Αρχές (εικόνες & βίντεο)
    Κακοκαιρία «Ελπίς»: Για 2η νύχτα ΜΑΤ και ΥΜΕΤ στο πλευρό των εγκλωβισμένων της Αττικής Οδού (αποκλειστικά βίντεο)
    Αιτωλοακαρνανία: Απότακτος αστυνομικός συνελήφθη για εξαπάτηση ηλικιωμένων
    Αναζητούνται ποινικές και αστικές ευθύνες για το φιάσκο στην Αττική Οδό – Στα δικαστήρια προσφεύγουν πολίτες που εγκλωβίστηκαν
    Ακολουθήστε το law&order.gr στο Google News, για να ενημερώνεστε για όλες τις ειδήσεις


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ