21.3 C
Athens
14.3 C
Thessaloniki
Τρίτη 23 Απριλίου 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Μπαρ έπαιζε μουσική και σέρβιρε σε ανεμβολίαστους


    Όλα τα μέτρα κατά του κορονοϊού καταπάτησε ένας ιδιοκτήτης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Θεσσαλονίκη και το πλήρωσε ακριβά.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα το κέντρο της άμεσης δράσης ενημερώθηκε για διατάραξη από μπαρ στην περιοχή του Φαλήρου. Στο σημείο μετέβη περιπολικό του αστυνομικού τμήματος Τούμπας – Τριανδρίας.
    Το πλήρωμα του περιπολικού διαπίστωσε ότι όντως το κατάστημα λειτουργούσε. Από το εσωτερικό του ακούγονταν φωνές και μουσική. Ένα κατεβασμένο στόρι περιόριζε την οπτική επαφή αλλά και την δυνατότητα εισόδου στο εσωτερικό του μπαρ. Ιδιοκτήτης και θαμώνες αντιλήφθηκαν την παρουσία των αρχών και έκλεισαν τη μουσική. Οι αστυνομικοί ζήτησαν ενισχύσεις και περίμεναν καρτερικά, αποκλείοντας κάθε πιθανή έξοδο διαφυγής.
    Τρεις ώρες αργότερα ο ιδιοκτήτης του καταστήματος αποφάσισε να ανοίξει την πόρτα. Στο μπαρ βρίσκονταν δέκα πελάτες. Τέσσερις από αυτούς ήταν ανεμβολίαστοι και τους επιβλήθηκαν πρόστιμα. Στον ιδιοκτήτη βεβαιώθηκε διοικητικό πρόστιμο 5.000 ευρώ για παραβίαση των μέτρων περί Covid-19 ενώ στο μπαρ μπήκε λουκέτο για τις επόμενες 15 ημέρες. Ο ιδιοκτήτης συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ