20.9 C
Athens
17.1 C
Thessaloniki
Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
More

    Σε ποιες περιοχές παρουσιάζονται διακοπές ρεύματος εξαιτίας της κακοκαιρίας


    Διακοπές ρεύματος παρατηρούνται σε μια σειρά από περιοχές της Αττικής, συνέπεια της κακοκαιρίας που πλήττει όλη τη χώρα από το πρωί της Δευτέρας.
    Σχετικά με την παροχή ρεύματος, στην τελευταία έκτακτη ενημέρωση, ο υπουργός Κλιμαιτικής Αλλαγής Χρήστος Στυλιανίδης είπε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν διακοπές ρεύματος στην Ανατολική Αττική.
    Συγκεκριμένα, σημειώνονται διακοπές ρεύματος στην περιοχή του Δήμου Μαραθώνα και λίγο πιο εκτεταμένα πέριξ της περιοχής αυτής.
    Προσπάθειες διάνοιξης δρόμων όπου χρειάζεται να παρέμβει η ΔΕΔΔΗΕ
    Όπως επισήμανε ο υπουργός, δυνάμεις εκχιονισμού των δήμων της περιοχής, της Πολιτικής Προστασίας και της Πυροσβεστικής δουλεύουν για την διάνοιξη οδών ώστε τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ να αποκτήσουν το συντομότερο δυνατόν πρόσβαση στα σημεία των βλαβών, τα οποία είναι περίπου 8-10.
    «Ελπίζουμε το συντομότερο να έχουν πρόσβαση οι υπηρεσίες του ΔΕΔΔΗΕ , τα συνεργεία για να μπορέσουν να αποκαταστήσουν το ηλεκτρικό ρεύμα στην περιοχή», σημείωσε.
    ΔΕΔΔΗΕ: Που σημειώνονται διακοπές ρεύματος
    Διακοπές ρεύματος σημειώνονται στη Νέα Φιλαδέλφια, τη Νέα Ιωνία, τον Χολαργό το Χαλάνδρι, τα Πατήσια, το Παγκράτι. Μικρότερης έκτασης τοπικές βλάβες σημειώνονται σε πολλές περιοχές που πλήττονται από την κακοκαιρία, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση. Τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ είναι σε επιφυλακή για να παρεμβαίνουν άμεσα, όπου είναι δυνατή η πρόσβαση στα σημεία των βλαβών.
    Διακοπές ρεύματος στην υπόλοιπη Αττική
    Σε τμήματα των περιοχών Ραφήνας, Ν. Βουτζά, Μάτι και Νέα Μάκρη καθώς και σε τμήματα της Κηφισιάς, Ν.Ηρακλείου και Ψυχικού και Γραμματικού, Διονύσου, Μαραθώνα, Κάτω Σουλίου, εντοπίζονται αυτήν την ώρα τα προβλήματα ηλεκτροδότησης σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ.
    Επίσης στην Εύβοια όπου το κύμα κακοκαιρίας είναι σφοδρό και τα συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα πρόσβασης για την αποκατάσταση των βλαβών γίνονται προσπάθειες αποκατάστασης των βλαβών σε οικισμούς στην περιοχή των Ψαχνών και στην Κάρυστο.
    Παράλληλα ξεκίνησαν οι εργασίες για την αποκατάσταση βλάβης και σε γραμμή που ηλεκτροδοτεί τα περίχωρα της πόλης της Κω.
    Η τηλεφωνική γραμμή του ΔΕΔΔΗΕ
    Σημειώνεται ότι όσοι πολίτες αδυνατούν να επικοινωνήσουν με τη δωρεάν τηλεφωνική γραμμή 800 400 4000 (εξαιτίας βλάβης στο δίκτυο τηλεπικοινωνιών) μπορούν να επικοινωνούν με το Τηλεφωνικό Κέντρο Εξυπηρέτησης του ΔΕΔΔΗΕ στο 11500 και 211 1900 500.
    Ο ΔΕΔΔΗΕ σημειώνει ακόμη ότι όλο το ανθρώπινο δυναμικό του βρίσκεται επί ποδός για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποκατάσταση των ζημιών που έχουν προκληθεί στο Δίκτυο από την κακοκαιρία ενώ τα συνεργεία εργάζονται πυρετωδώς κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες για την αποκατάσταση των ζημιών.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ