22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Κάτω Πατήσια: Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για βιασμό ανήλικης


    Τηn παραίτησή του από την υπεράσπιση του ιερέα, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό ανήλικης, ανακοίνωσε ο δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος.
    Σε σχετική ανακοίνωσή του, ο κ. Θεοδωρόπουλος αναφέρεται σε νεώτερα στοιχεία τα οποία ήρθαν στο φως για τη δράση του ιερέα και τα οποία, όπως αναφέρει ο δικηγόρος, ο κατηγορούμενος του τα απέκρυψε αρνούμενος μάλιστα και το βιασμό της ανήλικης.
    Η προσωπική δήλωση του δικηγόρου
    «Επειδή τα ως νέα στοιχεία που είδαν το φώς της δημοσιότητας στις 24-01-2022 έρχονται σε αντίθεση με τα πιστεύω μου, τα χρηστά ήθη και την υπερασπιστική μου νομική κατεύθυνση δηλώνω ευθαρσώς πως παραιτούμαι από την υπόθεση» αναφέρει σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο κ. Θεοδωρόπουλος και παράλληλα προσθέτει:
    «Αρνούμαι την εντολή που έλαβα από τον ίδιο τον κατηγορούμενο στις 21-01-2022, τονίζοντας την αλήθεια που με διέπει ως συνήγορος καθώς είχα την διαβεβαίωση από τον ίδιο τον Ιερέα πως δεν υφίσταται καμία ερωτική συνεύρεση με την ανήλικη 14χρονη, αποκρύφτηκαν στοιχεία σε εμένα τον συνήγορό του, από τον κατηγορούμενο και τους οικείους του και προ εκπλήξεως μου δημοσιοποιήθηκαν νέες καταγγελίες εναντίον του.
    Το γεγονός αυτό με οδήγησε στο σημείο να παραιτηθώ από πληρεξούσιος δικηγόρος του».


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ