21.1 C
Athens
19.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
More

    Άνω Πατήσια: Πώς συνέβη το θανατηφόρο τροχαίο με τον 4χρονο – Βίντεο ντοκουμέντο


    Ανήλικο αγοράκι άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, αργά το απόγευμα της Κυριακής στα Άνω Πατήσια. Όπως φαίνεται στο βίντεο – ντοκουμέντο στο σημείο του δυστυχήματος έχουν φτάσει περιπολικά της αστυνομίας και ασθενοφόρο.
    Το 4χρονο αγοράκι παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο στις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής στην οδό Ταϋγέτου. Το παιδάκι φέρεται να διέφυγε της προσοχής του πατέρα του, έτρεξε να περάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο και βρέθηκε κάτω από τις ρόδες του αυτοκινήτου καθώς ο Έλληνας οδηγός δεν πρόλαβε να φρενάρει.
    Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που παρέλαβε το αγοράκι, το οποίο δεν είχε τις αισθήσεις του, και το μετέφερε στο νοσοκομείο Παίδων. Όπως φαίνεται και στο βίντεο η μεταφορά του παιδιού στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» ήταν άμεση, καθώς χρειάστηκαν μόλις 6 λεπτά.
    Δυστυχώς παρά τις προσπάθειες διασωστών και γιατρών, το παιδί υπέκυψε στις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη από την τροχαία Αθηνών, και υποβλήθηκε στη λήψη αίματος για να διαπιστωθεί αν οδηγούσε μεθυσμένος. Το ανακριτικό της Τροχαίας Αθηνών, διερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε την ζωή του το 4χρονο αγγελούδι.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ