19.2 C
Athens
15.2 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Αποκαλύψεις στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη: Τα αποτελέσματα της πρώτης εξέτασης στα ρούχα της Γεωργίας!


    Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού στη Θεσσαλονίκη, καθώς βγήκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων στα ρούχα της Γεωργίας Μπίκα.
    Αυτό το οποίο φάνηκε από το πρώτο δείγμα που εξετάστηκε, είναι πως στα αποτελέσματα υπάρχει σπερματική κηλίδα αλλά και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματος της Γεωργίας Μπίκα.
    Σύμφωνα με τα αποτελέσματα το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό ανήκει στον ίδιο άντρα και στην 24χρονη κοπέλα. Χωρίς να υπάρχουν, τουλάχιστον για την ώρα, ευρήματα άλλου ατόμου, σύμφωνα με τα όσα έχει δημοσιεύσει το protothema.gr.
    Έχει παραδεχτεί ερωτική επαφή ο κατηγορούμενος
    Σύμφωνα τόσο με επίσημη δήλωσή του, όσο και με την κατάθεσή του, ο Βασίλης Λεβέντης έχει παραδεχτεί πως υπήρξε ερωτική επαφή ανάμεσα στον ίδιο και τη Γεωργία Μπίκα.
    Τονίζοντας μάλιστα πως η πράξη έγινε με τη συναίνεση της 24χρονης κοπέλας, αρνούμενος τις κατηγορίες για βιασμό.
    Εντός των ημερών τα τελικά αποτελέσματα όλων των εξετάσεων
    Από εκεί και πέρα μέσα στην επόμενη εβδομάδα το τελικό πόρισμα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης κοπέλας που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού στη σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.
    Το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε πλήρη συνεργασία και καθημερινή επικοινωνία με τις ανακριτικές αρχές και ενημερώνει συνεχώς για το σκέλος των αναλύσεων που έχουν γίνει στα δικά του εργαστήρια.
    Στην Ελβετία τα δείγματα
    Παράλληλα όμως φρόντισαν να στείλουν δείγματα σε εξειδικευμένο εργαστήριο στη Βέρνη της Ελβετίας για να διερευνήσουν ενδελεχώς την ύπαρξη ή όχι νέων ναρκωτικών. Πρόκειται για ένα εργαστήριο που χρησιμοποιεί ιδιαίτερα προηγμένη τεχνολογία η οποία δίνει τη δυνατότητα να ανιχνευτούν ναρκωτικές ουσίες τις οποίες ενδεχομένως να μην έχουν συναντήσει ξανά οι Έλληνες επιστήμονες εγχώρια. Και αυτό γιατί, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το ThessToday.gr, κάθε χρόνο εμφανίζονται στην αγορά 101 νέα ναρκωτικά φάρμακα με άγνωστες χημικές ενώσεις.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ