19.2 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Της πήγε το νερό 18.130 ευρώ – «Όλος ο κόσμος να πίνει, τόσο δε φτάνει» (βίντεο)


    Νερό από… χρυσό καλείται να πληρώσει η κ. Μαρία καθώς ο λογαριασμός της ΕΥΔΑΠ που της ήρθε αυτόν τον μήνα αναγράφει το ποσό των 18.130 ευρώ.
    «Μόνο που δε λιποθύμησα, μόνο που δεν πέθανα. Να με πεθάνουνε για το νερό; Πού ακούστηκε 18.130 ευρώ νερό;», δήλωσε η ίδια στο MEGA.
    «Πριν από δύο μέρες μου ήρθε το χαρτί. Όλος ο νέος Κόσμος να πίνει νερό και να έχει ανοιχτές τις βρύσες του δε θα χαλαστεί», συνέχισε η κ. Μαρία.
    Ο προηγούμενος λογαριασμός για το νερό ήταν 11 ευρώ
    Ο τελευταίος λογαριασμός που είχε πάρει στα χέρια της η ηλικιωμένη γυναίκα έγραφε πως οφείλει το ποσό των 11 ευρώ.
    Σε καμία περίπτωση όμως δεν περίμενε τι θα ακολουθήσει τους επόμενους μήνες.
    «Αυτός ήταν ο πρώτος λογαριασμός τον Μάιο μήνα 11€, μπορεί από τον Μάιο να έρθει 18.130;».
    Η εταιρεία υδρεύσεως της είχε αφήσει κατεπείγουσα ειδοποίηση όσο εκείνη έλειπε στο εξοχικό της.
    Όταν γύρισε σπίτι της, διαπίστωσε πως της είχαν κόψει το νερό. Άμεσα κάλεσε έναν υδραυλικό να ελέγξει τις σωληνώσεις και να αποκαταστήσει τη φθορά.
    «Έφερα τον υδραυλικό, τον πλήρωσα και μου άλλαξε τις σωλήνες και είπα ότι τελείωσε αυτή η δουλειά. Είναι παλιά η πολυκατοικία και για αυτόν τον λόγο είχανε φθαρθεί οι σωλήνες, θέλανε φτιάξιμο, αλλά δεν μπορεί να χάθηκε τόσο νερό που λένε».
    Ζήτησε απαντήσεις στην ΕΥΔΑΠ, αλλά δεν εξυπηρετήθηκε
    Μόλις είδε τον φουσκωμένο λογαριασμό στο όνομά της, πήγε να ζητήσει απαντήσεις, χωρίς τελικά να καταφέρει να εξυπηρετηθεί.
    «Πήρα ταξί και πήγα στη ΕΥΔΑΠ, βρήκα κόσμο γύρω στα 300 άτομα, δεν με εξυπηρέτησαν. Λέει πήγαινε σπίτι σου και πάρε τηλέφωνο.Ήρθα ξανά στο σπίτι μου, πήρα τηλέφωνο και μου είπαν θα κλείσουμε ραντεβού για μετά τον Φεβρουάριο».
    Σήμερα, καλείται να πληρώσει ένα υπέρογκο ποσό για ένα σπίτι μόλις 33 τετραγωνικών.
    «Πού πήγε τόσο νερό; Μήπως έχει γίνει λάθος όπως γράψανε τον λογαριασμό και βάλανε περισσότερα μηδενικά; Μήπως ήταν 180 ευρώ; Θα πεθάνω και θα είμαι χρεωμένη;».
    Η 82χρονη γυναίκα που βρίσκεται σε απόγνωση, προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι του αδικαιολόγητου λογαριασμού και να βρει τις απαντήσεις που αναζητά.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ