17.5 C
Athens
19 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Κάτω Πατήσια: Η ανήλικη «λύγισε» παρακολουθώντας σκηνές βίας σε ταινία – Ο ιερέας τη βίασε τουλάχιστον 7 φορές


    Μια ταινία με σκηνές σεξουαλικής κακοποίησης, που έβλεπε με φίλες της στο σπίτι της τον περασμένο Νοέμβριο, ήταν η αφορμή για να αποκαλύψει η ανήλικη μαθήτρια, τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε στα χέρια του 37χρονου ιερέα στα Κάτω Πατήσια.
    Το παιδί «λύγισε» στις σκηνές βίας, έβαλε τα κλάματα μπροστά στις φίλες της και τους είπε τι είχε βιώσει για έξι μήνες από τον πνευματικό της πατέρα. Οι συμμαθήτριές της την παρότρυναν να μιλήσει στη μητέρα της, κάτι που έκανε αμέσως η ανήλικη κοπέλα.
    Η ανήλικη κατέθεσε όσα βίωσε στο τμήμα
    Στη συνέχεια κατήγγειλαν τον ιερέα, και η ανήλικη κατέθεσε στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Στην κατάθεση των 27 σελίδων αποτυπώνει με κάθε λεπτομέρεια την φρίκη που έζησε στα χέρια του 37χρονου κληρικού.
    Οι περιγραφές του κοριτσιού σόκαραν και τους ίδιους τους αστυνομικούς, και μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες η αξιωματικός που της έπαιρνε κατάθεση, δύο φορές σταμάτησε την διαδικασία, βγήκε από το γραφείο και ξέσπασε σε λυγμούς.
    Τη βίασε τουλάχιστον 7 φορές
    Σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, η μαθήτρια κατέθεσε ότι ο ιερέας την είχε βιάσει τουλάχιστον επτά φορές, πέραν των ασελγών πράξεων. «Όλες οι πράξεις γίνονταν με την βία και χωρίς την θέλησή μου, Μου έλεγε αν μιλήσω πως εγώ θα εκτεθώ και όχι αυτός, γιατί δεν θα με πιστέψει κάνεις» κατέθεσε η 16χρονη μαθήτρια.
    Στο αρχικό στάδιο είπε η κοπέλα μέχρι ο ιερέας να χτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης μαζί της, της ζήτησε να του στείλει μια γυμνή φωτογραφία της, κάτι που έκανε και ο ίδιος. Μετά από ένα μήνα ο ιερέας άρχισε τις ασελγείς πράξεις και την σεξουαλική κακοποίηση του κοριτσιού, στο χώρο του κατηχητικού, στο γραφείο του και στο αυτοκίνητό του.
    «Θέλει να με εκδικηθεί», υποστηρίζει ο ιερέας
    Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες υποστήριξε: «Δεν ξέρω που μπορεί να την έχω ενοχλήσει και θέλει να με εκδικηθεί». Στα εργαστήρια της αστυνομίας έχουν μεταφερθεί για ανάλυση το κινητό και ο υπολογιστής του ιερέα και το κινητό τηλέφωνο της μαθήτριας.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ