20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Βιασμός 24χρονης: Ταυτόχρονη έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Βίαιη προσαγωγή ατόμου


    Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα στη Θεσσαλονίκη σε σουίτα ξενοδοχείου την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Οι Αρχές κάνουν ταυτόχρονη έρευνα στα σπίτια των εμπλεκομένων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ πριν από λίγη ώρα υπήρξε βίαιη προσαγωγή ατόμου σχετικά με την υπόθεση.
    Προσήχθη ο άνδρας που κάλεσε τη Γεωργία στο πάρτι
    O 27χρονος Μ.Π., ο οποίος κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης, βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στο αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
    Είναι το πρόσωπο που κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στο πρωτοχρονιάτικο πάρτι, σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.
    Σύμφωνα με πληροφορίες του Thestival.gr, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος προσήγαναν τον νεαρό προκειμένου να καταθέσει για την υπόθεση.
    Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του thestival, δεν αποκλείεται η προσαγωγή να μετατραπεί σε σύλληψη.
    «Κάνω έκκληση σε όλες τις γυναίκες να μιλήσουν»
    Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης πέρασε το μεσημέρι της Παρασκευής (21/1) η 24χρονη Γεωργία, ώστε να δώσει νέα κατάθεση στην ανακρίτρια, παρουσία ψυχολόγου, σχετικά με την καταγγελία του βιασμού της σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη.
    Νωρίτερα, βρέθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Λευκού Πύργου στο πλαίσιο της προκαταρκτικής έρευνας για την φραστική επίθεση που φέρεται να δέχτηκε από συνήγορο των φερόμενων δραστών.
    Κατά την έξοδό της από το Τμήμα Ασφαλείας η 24χρονη έκανε νέες δηλώσεις λέγοντας: «Κάνω έκκληση σε όλες τις γυναίκες που ενδεχομένως έχουν ζήσει αντίστοιχα περιστατικά, να μιλήσουν, ώστε να σταματήσουμε τέτοιες καταστάσεις», όπως αναφέρει το thesstoday.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ