20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Βιασμός ανήλικης στα Κάτω Πατήσια: Αυτός είναι ο 37χρονος ιερέας που κατηγορείται (εικόνα)


    Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση του βιασμού μία ανήλικης από ιερέα στα Κάτω Πατήσια. Ο 37χρονος, ο οποίος λειτουργεί στην εκκλησία του Αγίου Δημητρίου Όπλων στα Κάτω Πατήσια συνελήφθη την Πέμπτη (20/1) για επανειλημμένους βιασμούς ανήλικης το πρώτο εξάμηνο του 2020 και είναι πατέρας τριών παιδιών.
    Το κορίτσι ήταν 15 ετών όταν ασέλγησε σε βάρος του και το βίασε ο ιερέας. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 37χρονος φέρεται να είχε γνωρίσει το κορίτσι στο Κατηχητικό όπου δίδασκε και το βίασε επανειλημμένως κατά τη διάρκεια ενός εξαμήνου.
    Ποιος είναι ο βιαστής ιερέας
    Ο ιερέας γεννήθηκε το 1985 και είναι σήμερα 37 ετών, ενώ ήταν 35 την περίοδο για την οποία καταγγέλλεται, όταν, όπως κατηγορείται, βίαζε την ανήλικη.
    Ο 37χρονος ιερέας είναι πατέρας τριών παιδιών, με καταγωγή από την επαρχία.
    Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
    Συνελήφθη χθες (20-1-2022) το απόγευμα, δυνάμει εντάλματος, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ημεδαπός κατηγορούμενος για βιασμό, γενετήσιες πράξεις με ανηλίκους, κατάχρηση ανηλίκων και πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή.
    Ειδικότερα, ο ανωτέρω κατηγορείται ότι σε παρελθόντα χρόνο, διέπραξε τα προαναφερόμενα αδικήματα σε βάρος ανήλικης.
    Η δικογραφία που σχηματίσθηκε, υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος παρέπεμψε την υπόθεση για διενέργεια κύριας ανάκρισης. Σε βάρος του ημεδαπού εκδόθηκε ένταλμα, δυνάμει του οποίου συνελήφθη.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ