20.9 C
Athens
20.3 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Αποκλειστικό «L&O»: Αστυνομικός κακοποίησε τη σύντροφό του στο Νέο Κόσμο – Κραυγή απόγνωσης του θύματος για βοήθεια


    Θύμα κακοποίησης από τον αστυνομικό σύντροφό της, έπεσε σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του L&O μια γυναίκα μέσα στο σπίτι τους στο Νέο Κόσμο, το απόγευμα της Πέμπτης.
    Είχε προηγηθεί έντονη λογομαχία του ζευγαριού, που γρήγορα πήρε ανεξέλεγκτη τροπή. Γείτονες αρχικά, άκουσαν τις εκκλήσεις της γυναίκας για βοήθεια και στη συνέχεια στο σημείο κλήθηκε η Άμεση Δράση και πήγε μια ομάδα ΔΙΑΣ.
    Εκεί ο συνάδελφος τους, που υπηρετεί στις πεζές περιπολίες στην Ομόνοια, αρνήθηκε να τους ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματός του, βρίζοντας και απειλώντας τους. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η γυναίκα που κρατούσε εγκλωβισμένη μέσα στο διαμέρισμα ο δράστης, έφερε μελανιές.
    Επιτέθηκε στους συναδέλφους του να τους χτυπήσει
    Γείτονες του ζευγαριού επέδειξαν στους αστυνομικούς μια δεύτερη είσοδο του διαμερίσματος που οδηγούσε στην μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου.
    Εκεί ο καταγγελλόμενος αστυνομικός, αφού εξύβρισε και πάλι τους συναδέλφους του που του ζητούσαν να παραδοθεί και να απελευθερώσει την σύντροφό του, επιτέθηκε εναντίον τους με σκοπό να τους χτυπήσει.
    Άμεσα οι αστυνομικοί του τμήματος Ακροπόλεως τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Ο δράστης μεταφέρθηκε στο τμήμα Ακροπόλεως όπου κατέθεσε μηνύσεις κατά των αστυνομικών που είχαν μεταβεί στο διαμέρισμα του, κατηγορώντας τους για απρεπή συμπεριφορά και υποστηρίζοντας πως «εισέβαλαν στο σπίτι με κουκούλες».
    Μετά από εξηγήσεις που έδωσαν, αφέθηκαν ελεύθεροι, όπως αναμενόταν. Ο δράστης κρατείται, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προσληφθεί στην τελευταία σειρά της αστυνομίας, αλλά λόγω προβληματικής συμπεριφοράς, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετακινήθηκε στις πεζές περιπολίες.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ