17.5 C
Athens
19 C
Thessaloniki
Σάββατο 20 Απριλίου 2024
More

    Προφυλακίστηκε ο 46χρονος για τον ξυλοδαρμό της συντρόφου του στην Αργυρούπολη – «Έχω ψυχολογικά προβλήματα δεν ήξερα τι έκανα»


    Ψυχολογικά προβλήματα επικαλέστηκε σήμερα (20/1), σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων ο 42χρονος καθηγητής τζούντο, ο οποίος την περασμένη Τρίτη ξυλοκόπησε την 40χρονη σύντροφό του στην Αργυρούπολη.
    Σήμερα, η άτυχη γυναίκα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση σε δημόσιο νοσοκομείο. Δεν έπεισε όμως με τους ισχυρισμούς που προέβαλλε και προφυλακίστηκε.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την απολογία του ο 46χρονος φέρεται να υποστήριξε ενώπιον των ανακριτικών αρχών ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και πως δεν ήξερε τι έκανε. Μάλιστα, φέρεται να ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
    Ο 46χρονος φέρεται να χτύπησε μέχρι αναισθησίας τη σύντροφό του, στη συνέχεια έφυγε από το σπίτι αφού προηγουμένως ενημέρωσε για το συμβάν συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο με τη σειρά του ειδοποίησε την Αστυνομία.



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ