22.3 C
Athens
21.9 C
Thessaloniki
Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
More

    Θεσσαλονίκη: Πώς έστησε το πάρτι της Πρωτοχρονιάς ο Μάνος Παπαδόπουλος


    Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας σε πολυτελή σουίτα ξενοδοχείου στη Θεσσαλονίκη, ενώ πολλά είναι και τα ερωτήματα γύρω από το περιβόητο πάρτι.
    Ο Μάνος Παπαδόπουλος στην κατάθεσή του στις ανακριτικές αρχές αναφέρει τον εφοπλιστή Κωνσταντίνο Περογιαννάκη ως το πρόσωπο με το οποίο συνεννοήθηκε για το πάρτι της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς.
    Σύμφωνα με τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο Κ. Περογιαννάκης του είχε τηλεφωνήσει 7 μέρες πριν την Πρωτοχρονιά, όπου στο τηλεφώνημα αυτό του είπε ότι την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή στις 31/12/2021, θα ήθελε να κάνουν ρεβεγιόν μαζί. Πράγματι, όπως λέει στην κατάθεσή του ο Μάνος Παπαδόπουλος, ο εφοπλιστής ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη μαζί με τρεις φίλους του.
    Οι δυο τους συναντήθηκαν στο μπαρ «Αχίλλειον», όπου εργάζεται ως μετρ ο Παπαδόπουλος, και έμειναν κάποια ώρα μαζί και κανόνισαν να βρεθούν μαζί την επόμενη μέρα μετά την αλλαγή της χρονιάς. Μετά την αλλαγή του χρόνου ο Κωνσταντίνος Περογιαννάκης στις 00:30 τηλεφώνησε πάλι στον Παπαδόπουλο αναφέροντάς του ότι μένει στο ξενοδοχείο Τhe Μet και τον προσκάλεσε να πάει στο δωμάτιό του προκειμένου να γιορτάσουν την αλλαγή του έτους. Σύμφωνα με τα λεγόμενα στην κατάθεσή του, ο Παπαδόπουλος δέχτηκε το τηλεφώνημα αυτό ευρισκόμενος σε σπίτι φιλικού του προσώπου όπου είχε πάει για ρεβεγιόν.
    Σύμφωνα με την κατάθεσή του, ο Παπαδόπουλος έφτασε στο ξενοδοχείο και ανέβηκε στο δωμάτιο 401 που είχε κλείσει ο εφοπλιστής, με έναν φίλο και δύο φίλες του που ήταν μαζί του στο φιλικό σπίτι στο οποίο έκανε προηγουμένως ρεβεγιόν. Στην ίδια κατάθεση ο Παπαδόπουλος αναφέρει ότι κάλεσε την 24χρονη Γεωργία Μπίκα στις 2 το πρωί λέγοντάς της το σημείο όπου θα ερχόταν, δηλαδή το ξενοδοχείο και τον αριθμό της σουίτας του Κ. Περογιαννάκη.
    Η άτυχη 24χρονη έφτασε στο ξενοδοχείο στις 02:20 μαζί με μια φίλη της.
    Σύμφωνα πάλι με την κατάθεση του Παπαδόπουλου, η 24χρονη Γεωργία μαζί με τη φίλη της έφυγαν λέγοντάς του ότι θα φύγουν με το αμάξι και τη φίλη της για να επιστρέψουν σπίτι της.
    Η κατάθεση του Παπαδόπουλου
    Από την κατάθεση του Παπαδόπουλου προκύπτουν τα εξής ερωτήματα: Στο πρώτο τηλεφώνημα ο Κ. Περογιαννάκης λέει στον Παπαδόπουλο να κάνουν ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς μαζί, και γι’ αυτόν τον λόγο θα ερχόταν από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη. Όπως προκύπτει, όμως, δεν έκαναν μαζί ρεβεγιόν, γιατί αυτός έκανε ρεβεγιόν σε φιλικό του σπίτι. Δηλαδή ο ένας φίλος ανεβαίνει από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη για να κάνει ρεβεγιόν με τον άλλον φίλο του, τον οποίο έχει ειδοποιήσει μάλιστα 7 μέρες πριν, και τελικά κάνουν ρεβεγιόν ξεχωριστά.
    Στην κατάθεσή του ο Παπαδόπουλος δεν κατονομάζει τον φίλο και τις δύο φίλες του με τους οποίους πήγαν στη σουίτα του Κ. Περογιαννάκη!
    Στην ερώτηση των αστυνομικών αν γνωρίζει κάτι για τους υπόλοιπους φίλους του Κ. Περογιαννάκη, δηλαδή ποιοι είναι και πού διαμένουν, απαντά ότι δεν τους γνωρίζει. Είναι δυνατόν να βρίσκονται σε μια σουίτα την Πρωτοχρονιά και να μην έχουν συστηθεί; Να μην ξέρει ο ένας ποιος είναι ο άλλος;
    Για του λόγου το αληθές, διαβάστε την κατάθεση του Μάνου Παπαδόπουλου στην Αστυνομία.
    Ο ξυλοδαρμός του Μάνου
    Φωτογραφία ανήρτησε στα social media ο Μάνος Παπαδόπουλος στις 16 Ιανουαρίου μαζί με ένα μήνυμα που υποστηρίζει ότι ξυλοκοπήθηκε την 1η Ιανουαρίου από αγνώστους, οι οποίοι, όπως ισχυρίζεται, του πήραν το τηλέφωνο και έκαναν την επίμαχη ανάρτηση στην οποία ο ίδιος παραδέχτηκε ότι κάλεσε την κοπέλα στο ξενοδοχείο και η κατάσταση «παρεκτράπηκε».
    Όπως φαίνεται στην επίμαχη φωτογραφία, αυτή τραβήχτηκε στο σπίτι του στις 12:07 το μεσημέρι.
    Την ίδια μέρα, όμως, έντεκα ώρες μετά, δηλαδή στις 23:05 το βράδυ της 1ης Ιανουαρίου, ο Μάνος Παπαδόπουλος βρίσκεται στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου και καταθέτει όπως φαίνεται από τις ώρες της κατάθεσης στο ΑΤ, όπου εκεί παρέμεινε μέχρι τις 23:25.
    Το ερώτημα που προκύπτει είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος την ώρα που καταθέτει στο Αστυνομικό Τμήμα Λευκού Πύργου ήταν ήδη χτυπημένος; Και, αν ναι, γιατί δεν αναφέρει τίποτα για τον ξυλοδαρμό του;
    Η Αστυνομία, αν τον έβλεπε χτυπημένο, δεν θα ρωτούσε πώς προέκυψε ο τραυματισμός του;
    Αντίθετα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μάνος Παπαδόπουλος κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό αυτό 14 μέρες αργότερα.
    Ο Μάνος Παπαδόπουλος στην τελευταία ανάρτησή του στις 15 Ιανουαρίου (ημερομηνία κατά την οποία ανέβηκε και το «πειστήριο» του ξυλοδαρμού που αναφέραμε προηγουμένως) αναφέρει ότι στις 13 του μηνός άγνωστοι μπράβοι τού άρπαξαν το κινητό και ανήρτησαν κείμενο στο οποίο ζητάει συγγνώμη από την 24χρονη Γεωργία και παραδέχεται ότι αυτός διοργάνωσε το πάρτι. Όμως, δεκαπέντε λεπτά μετά την ανάρτηση του εν λόγω κειμένου, το κείμενο αυτό ως διά μαγείας κατέβηκε, ενώ υποτίθεται ότι το τηλέφωνο βρισκόταν στα χέρια των μπράβων. Δηλαδή οι μπράβοι που ανέβασαν το κείμενο το κατέβασαν;
    Όπως ο ίδιος υποστηρίζει, το τηλέφωνό του είχε φύγει από τα χέρια του για δύο μέρες. Άρα σκόπιμο θα είναι οι Αρχές να ζητήσουν άρση τηλεφωνικού απορρήτου για το τηλέφωνο του Παπαδόπουλου ώστε να δουν το διήμερο αυτό που δεν ήταν στα χέρια του ποιες ήταν οι επικοινωνίες.
    Μεγάλη δε εντύπωση προκαλεί ότι η ανάρτηση αυτή του Παπαδόπουλου γίνεται στις 15 του μηνός, ενώ στις 14, δηλαδή μία μέρα πριν, καταθέτει στην ανακρίτρια η 24χρονη Γεωργία.


    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ