18.8 C
Athens
14.7 C
Thessaloniki
Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
More

    Δικηγόρος του Κώστα Δόξα: «Η πρώην σύζυγος προκάλεσε την καταδίωξή του»


    Μήνυση εναντίον της πρώην συζύγου του Μαρίας Δεληθανάση κατέθεσε ο Κώστας Δόξας μετά τη σύλληψή του.
    Ο τραγουδιστής προσήλθε το βράδυ της Τετάρτης (19/1), στο αστυνομικό τμήμα, ωστόσο αφέθηκε ελεύθερος.
    Ο δικηγόρος του τραγουδιστή Σπύρος Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή, «Mega Καλημέρα» λέγοντας ότι η πρώην σύζυγος του τραγουδιστή, έδωσε την είδηση ​​της προσπάθειάς του, μέσα σε 5 λεπτά από την πραγματοποίησή της.
    Συγκεκριμένα ανέφερε: «Η ίδια η σύζυγος του τραγουδιστή είχε ενορχηστρώσει την προσφυγή του στο αστυνομικό τμήμα. Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μία υπόθεση διατροφής, που τον Ιούνιο του 2021, το δικαστήριο απεφάνθη ότι η τέως σύζυγος του κ. Δόξα, μπορεί να συντηρεί τον εαυτό της, είναι μία νέα κοπέλα, υγιής, και μπορεί να εργαστεί. Έτσι, το δικαστήριο απεφάνθη να μειωθεί η διατροφή ως προς το σκέλος της τέως συζύγου. Της επιδόθηκε η διατροφή, η απόφαση του δικαστηρίου τον Δεκέμβριο του 2021, και έτσι του όφειλε 2.000 ευρώ η σύζυγός του. Ωστόσο, επειδή οι διατροφές δεν συμψηφίζονται, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τον κ. Δόξα, του υποδείξαμε να καταβάλει τη διατροφή».
    Και πρόσθεσε: «Τον μήνα Ιανουάριο, καθυστέρησε να της καταβάλει, επειδή είχαν κλείσει τα μαγαζιά, ωστόσο την κατέβαλε. Η τέως σύζυγος υπέβαλε μήνυση για μη καταβολή διατροφής, παρόλο που ο κ. Δόξας την είχε καταβάλει. Τη στιγμή που ο τραγουδιστής είχε την εβδομαδιαία επαφή με την κόρη του, και ενώ είχε λάβει τη διατροφή η τέως σύζυγος, υπέδειξε στους αστυνομικούς να συλλάβουν τον τραγουδιστή την ώρα που παρέδιδε την κόρη του στη μητέρα της».
    Και κατέληξε λέγοντας: «Ο Κώστας Δόξας, έδειξε τα έγγραφα της καταβολής και αφέθηκε ελεύθερος. Ο τέως σύζυγος προκάλεσε την καταδίωξη του τραγουδιστή γνωρίζοντας ότι το περιστατικό που καταγγέλλει είναι ψευδείς. Ο τραγουδιστής, υπέβαλε μήνυση κατά της τέως συζύγου του».



    ΣΧΕΤΙΚΑ
    ΡΟΗ ΑΝΑΡΤΗΣΕΩΝ

    ΑΠΟΨΕΙΣ

    ΔΗΜΟΦΙΛΗ